Frontman zasedbe Testament se po okužbi s koranavirusom počuti bolje

Chuck Billy (FOTO: Chuck Billy Facebook)
Chuck Billy (FOTO: Chuck Billy Facebook)

Frontman zasedbe Testament Chuck Billy je spregovoril o okužbi z virusom Covid-19 in med drugim povedal, da se vsak dan počuti boljše.

Z ženo se vsak dan počutita bolje

Pred dnevi smo poročali, da sta Chuck Billy in njegova žena Tiffany bila pozitivna na testu za virus Covid-19, zdaj pa poroča o poteku zdravljenja in o tem, da se že počuti mnogo bolje.

Glede samih simptomov je v intervjuju za The Metal Voice povedal: ‘Bolelo me je telo: glavobol in bolečina. Sprva sem mislil, da je to posledica potovanja, potem pa se je vse začelo, vedel sem, da sem bolan – in v resnici ni nič popuščalo. Nisem mogel spati. Nisem dobil vročine, samo kašelj, glavobol in utrujenost. Nato pa sem naredil test. Sedem dni sem čakal na rezultat. Medtem, ko sem čakal na rezultate testa pa sem se začel počutiti boljše – nisem bil ravno bolan, še vedno pa sem imel glavobol, utrujenost in bolečine. Imel sem občutek res slabega počutja.’

Billy je se povedal, da mu je bila celo mučna pot do kopalnice in nazaj do postelje. Povedal je še, da se mu sicer stanje po tem ni poslabšalo. Poudaril je, da se ni izpostavljal, ampak veliko počival.

Dodal je še: ‘Vse je odvisno od tega, kako se odzove vaše telo in kakšno je vase zdravstveno stanje. Z ženo sva vedela, da sva v precej dobrem zdravstvenem stanju. Takoj sva se izolirala, sla v karanteno, z dnevi pa sva se nato počutila bolje. Mislim, da je danes verjetno najin najbolj aktiven dan. Vstajava, skušava narediti nekaj stvari, predtem pa sva bila izolirana in ves čas samo na kavču.’

Testament pa bodo 3. aprila izdali nov studijski album ‘Titans Of Creation‘, izdali pa so že singla ‘Children Of The Next Level‘ in ‘Night Of The Witch‘.