Exitov Life Stream navdušil več kot štiri milijone ljudi po svetu

Exit festival (Foto: Promo)

Začetek praznovanja 20. obletnice festivala Exit je spremljalo štiri milijone ljudi

V letu, ko je svetovna glasbena industrija pristala na kolenih, in ko je večina festivalov po svetu prestavila program na prihodnje leto, je EXIT  uspel uresničiti projekt Life Stream.  Oboževalcem je festivalska ekipa ponudila unikatno osemdnevno festivalsko izkušnjo in tako navdišila več kot štiri milijone ljudi. Do konca leta pa bo projekt beležil celo deset milijonov ogledov. S tem se je začelo praznovanje 20. obletnice festivala, ki se bo nadaljevalo med 8. in 11. julijem 2021. Svoj nastop pa so že potrdili zvezdniki kot so  Tyga, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Boris Brejcha in drugi.

EXIT predstavlja LIFE STREAM 2020 | GLOBAL ONLINE PREMIERE:

V partnerstvu s Svetovnim programom za hrano Združenih narodov je Exit pripravil projekt Life Stream in tako svetu ponudil dogodek, ki skupaj z glasbo opozarja na številne težave v katerih se je naš planet znašel zaradi onesnaženja in opozoril na lakoto, ki jo je pandemija še pospešila. V živo se je dogodek odvijal med 3. in 6. septembrom na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, posnetki nastopov pa so bili na spletu zaživeli med 17. in 27. septembrom.  Do tega trenutka beležimo 4.053.765 ogledov na Facebooku in YouTube platformi, oboževalci pa so zapisali več kot 40.000 komentarjev in tako skupaj z organizatorji festivala Exit začeli novo ero.

V zgodovino so se Charlotte de Witte, Carl Cox, Nina Kraviz, Hot Since 82, Adam Beyer, Black Coffee, Ben Klock, Paul van Dyk, Mahmut Orhan, Marcel Dettmann in drugi zapisali kot izvajalci, ki so soustvarili unikatni glasbeni program v sloviti mts Dance Areni in dosegli občinstvo po celem svetu.