Rob Halford (Judas Priest) bi sodeloval z Lady Gaga

Rob Halford je velik ljubitelj mačk.(FOTO: Janez Pelko)
Rob Halford (FOTO: Janez Pelko)

Priljubljena pevka Lady Gaga je že večkrat povedala, da je velika oboževalka rock in metal glasbe, večkrat je med drugim izpostavila, da rada prisluhne skupinam, kot so Metallica, Black Sabbath in Judas Priest. Z Metallico si je leta 2017 na podelitvi glasbenih nagrad Grammy celo delila oder, skupaj so nastopili s skladbo ‘Moth Into Flame’.

 

Rob Halford je velik oboževalec Lady Gaga

Leta 2015 je Lady Gaga stopila v stik z vodstvom zasedbe Judas Priest glede možnosti skupne izvedbe ‘Hell Bent For Leather’ na enem izmed londonskih datumov na turneji Epitaph skupine Judas Priest. Zaradi neuskladitve glede datuma pa do skupnega nastopa nikoli ni prišlo.

Pevec skupine Judas Priest Rob Halford pa ne glede na vse ostaja velik oboževalec pevke, razkril je celo, katero skladbo bi izbral in zapel skupaj z njo v prihodnosti, če bo prišlo do sodelovanja.

Halford je dejal: ‘Nedvomno bi izbral ‘Born This Way‘, ker je to naša himna’, in ob tem imel v mislih LGBTQ skupnost. In dodal: ‘Kar zadeva pesmi Priestov pa bi izbral ‘Breaking The Law‘, ker govori o frustracijah, ki jih preživljamo, še posebej, ko smo bili mladi. Ne veš kako je, nimaš pojma. Tudi vi bi storili isto. Kršili bi pravila.’

Halford je nedavno za People povedal, da je takoj, ko je slišal njeno glasbo, vedel, da bo Lady Gaga postala vrhunska umetnica: ‘Postal sem njen veliki oboževalec, vse kar naredi, rad imam vse zvrsti glasbe. Najboljša je v tem, kar počne. Tako je iskrena, v stiku s seboj in storila je veliko vrhunskih stvari za LGBTQ skupnost.’