Evanescence bodo kmalu začeli z ustvarjanjem novega albuma

Skupina Evanescence
Skupina Evanescence

Spregovorila je vodja priljubljene ameriške rock zasedbe Evanescence Amy Lee in potrdila, da bodo prav kmalu začeli z ustavrjanjem novega studijskega albuma.

Kmalu bodo začeli z ustvarjanjem novega albuma

Amy Lee je v nedavnem intervjuju za radijsko postajo WRIF 101.1 FM dejala: ‘Naš naslednji načrt je, da začnemo z ustvarjanjem novega albuma. Zdaj še nimamo časovnega razporeda – trenutno smo osredotočeni na turnejo ‘Synthesis‘ in vse velike stvari, ki se dogajajo okoli tega. Ampak da, to je naš načrt. Kmalu nas boste slišali.’

Na vprašanje ali so po izdanem albumu ‘Synthesis’ že skovali kakšno idejo za prihajajoči plošček pa je dejala: ‘Da, vedno. Imam kar lep kupček, ki sem ga zgradila v zadnjih letih.’

Skupina Evanescence je lani izdala album ‘Synthesis‘, na katerem je kar nekaj njihovih uspešnic v novi zvočni podobi, niso pa zanemarili niti tistih nekaj manj udarnih in prepoznavnih skladb.

Skupina Evanescence, v kateri so basist Tim McCord, bobnar Will Hunt, glavni kitarist in backvokalist Troy McLawhorn, kitarist in backvokalist Jen Majura ter pevka Amy Lee je trenutno na promocijski turneji ‘Synthesis’ po severni Ameriki. Na turneji pa jim družbo na odru dela še violinistka Lindsey Stirling, s katero so posneli skupaj tudi skladbo ‘Hi-Lo’.