Energičen prvi single Supersonic Gaucho novega slovenskega benda RoMa Child

RoMa Child, nov navdušujoč slovenski bend Romana Rateja in Martina Štibernika, je pravkar izdal svoj prvi single z naslovom Supersonic Gaucho.

Ta energičen komad je popoln mix različnih žanrov, govori pa o iskanju magičnih trenutkov v vsakodnevnem življenju, o pogumu in tveganju ter lovljenju svojih sanj.

Kdo sta RoMa Child

RoMa Child je svež glasbeni projekt, čista vibracija dveh izjemnih glasbenikov, bobnarja in songwriterja Romana Rateja in producenta in songwriterja Martina Štibernika. Skupaj sta
ustvarila glasbeno zgodbo polno pozitivne energije, ob kateri ne boste mogli mirovati in ki ji boste prisluhnili vedno znova. Pripravite se na eksplozijo igrive svetlobe! Roman Ratej je bobnar svetovnega in slovenskega slovesa, ki je igral na največjih svetovnih odrih in sodeloval z velikimi svetovnimi in domačimi imeni popularne glasbe.

Martin Štibernik je eden izmed najbolj iskanih in najboljših producentov pri nas. Svoj multi glasbeni talent je prelil v mnoge znane in najbolj predvajane hite v Sloveniji. Ustvaril je že več kot
500 pesmi in se nikakor ne misli ustaviti. Sodeloval je tudi s svetovno znanimi producenti. Njuna glasba prepleta različne presenetljive žanre s pozitivno energijo in igro, kar ustvari
popolnoma unikaten zvok, ki sloni na kitarah, bobnih in vokalu.

Single Supersonic Gaucho

Komad Supersonic Gaucho sta avtorja izbrala kot prvi single zato, ker je prvi, ki je nastal z energijo RoMa Child. Besedilo komada Supersonic Gaucho spodbuja k razmišljanju in akciji, opogumlja
poslušalca, da živi v trenutku tukaj in zdaj in ne zapravlja preveč časa s čakanjem na popolno priložnost enkrat v prihodnosti.

Posnetek je bil narejen v sklopu live studio sessiona, iz katerega bomo v prihodnosti lahko slišali še več odličnih songov. Na Youtube kanalu pa si lahko video verzijo tudi že pogledate.

“Sporočilo komada je smisel življenja kot takega.”

“Zvok komada sva ustvarila z življenjsko energijo in najino igro ter preigravanjem.”

Živahni ritmi in privlačno besedilo komada Supersonic Gaucho prebujajo in spodbujajo avanturista v nas, zato prisluhnite, morda bo to vaš nov najljubši komad za jutranje prebujanje, telovadbo ali nočno zabavo.