Alo!Stari z novim videom ‘Preživeli smo še eno noč’

Alo!Stari, Jernej Dirnbek, Rudi Bučar, Matevž Šalehar Hamo in Tone Kregar na snemanju spota 'Preživeli smo še eno noč'. (Foto: Arhiv izvajalca)
Alo!Stari, Jernej Dirnbek, Rudi Bučar, Matevž Šalehar Hamo in Tone Kregar na snemanju spota 'Preživeli smo še eno noč'. (Foto: Arhiv izvajalca)

Alo!Stari imajo novo skladbo! ‘Preživeli smo še eno noč‘ je hangover komad, slavospev prijateljstvu in vsem družbam (op.a. skupinam prijateljev), v katerih so in smo odraščali. Alo!Stari so tokrat pripravili precej bolj miren komad, kot smo jih od njih vajeni – srca se pač lažje izpovedo po prekrokani noči.

Na kratko o videu

Zgodbo banda Alo!Stari poznamo (če je ne – tukaj je). Njihova zgodba je hkrati tudi zgodba o odraščanju in prijateljstvu; od tistih dni, ko so se s skejtom v roki prvič srečali in spoznali, da so za skupaj. Nastala je družba prijateljev, v kateri so takrat še mladeniči sanjali, bluzili, odraščali.

Družba, ki je doživela vse: prve padce, prve zlome, prve uspehe, prve mačke; tiste najbolj divje zabave in tiste najbolj bedne dni. Družbo, ki je skupaj preživela najbolj nore vikende, turneje in koncerte, poroke, prihod otrok in hkrati vsa zlomljena srca in druge nevidne rane. Družbo, ki je bila tam, ko je bilo najbolj temno in tam, ko je bilo najbolje; ki je odraščala in ostala skupaj. Družbo, ki je danes band Alo!Stari. ‘Preživeli smo še eno noč‘ je slavospev tej družbi in vsem njej podobnim. Je himna prijateljstvu, ki ostaja in vztraja, ker hoče in ker mora.

Pokličite frende, pojdite na drink. Preživite skupaj še eno noč!

Videospot posneli za šankom s Tončem, Dimekom, Hamom in Rudijem.

Alo!Stari so spot za ‘Preživeli smo še eno noč‘ posneli za šankom. Za tistim šankom, kjer so Mi2 prepevali ‘Čisto jebo‘ in ‘Čavun‘, za tistim šankom, kjer Hamo in RudiDolgo nista pila‘. Za ta šank so sedaj po prekrokani noči sedli še Alo!Stari.

Za dobrimi šanki pa se vedno najdejo še boljši ljudje – Alo!Stari so tako za šankom v svojem novem spotu ‘Preživeli smo še eno noč’, srečali Tonča in Dimeka iz Mi2, mimo pa sta prišla tudi Matevž Šalehar Hamo in Rudi Bučar. Spot za ‘Preživeli smo še eno noč‘ je tako že četrti videospot, posnet za tem šankom.

Alo!Stari v živo:
22.4. Maribor
17.5. Ljubljana
3.6. Kočevje
22.6. Tolmin
30.6. Dravograd
8.7. Radenci
11.8. Tolmin
26.8. Škofja Loka
2.9. Žalec
9.9. Dolenjske toplice
… pa to še ni vse!