Ekskluzivni posnetek Magnificovega koncerta iz Arene Stožice

Magnifico 25. decembra v Stožicah (Foto: Marko Ocepek)

V soboto, 9.2.2019, ob 20. uri na TV SLO 1. Brez oglasov. Magnifico prihaja na male zaslone, najavlja pa tudi, da se bo še tretjič vrnil v Stožice!

“Sem kar sem, ste kar ste. Da ste mi živi in zdravi, aleluja!” je že drugo leto zapored odmevalo na božični večer v polni Areni Stožice. Magnifico je tako še enkrat potrdil, da je njegov koncert 25. decembra zapisan tradiciji, ki je ne bo prekinil.

Mojster za balkan-disko-šlager je z dovršeno sceno in lučjo poskrbel za šov, kjer se je plesalo od prvega takta do zadnjega aplavza. Manjkale niso niti zimzelene kot so Silvija, Magnifico je peder, Hir Aj Kam, Hir Aj Go, Tivoli, In ko enkrat bom umrl in druge. Magnifica, ki se od leta 1993 še ni ustavil, je letos na velikem odru spremljala razširjena, devetčlanska glasbena zasedba. Za ritmično podlago so skrbeli Aleksander Pešut – Schatz! na bobnih, Vid Ušeničnik na tolkalih ter Jan Gregorka na basu. Na kitari je bil Jan Jarni, na violini Matija Krečič, Luka Ipavec in Matej Kužel na pihalih ter Saša Zamernik in Tjaša Hrovat kot Cici in Mici na spremljevalnih vokalih.

Magnificov tradicionalni božični koncert iz Stožic 2018 bo na TV SLO 1 premierno na ogled dan po slovenskem kulturnem prazniku, v soboto, 9. februarja. Zatorej, če ima Dunaj koncert slovitega orkestra na prvi dan v letu, imamo v Ljubljani Magnificov tradicionalni božični koncert. In tradicija se nadaljuje tudi v 2019.