Drift Into Black in Klemen Markelj izdali nov videospot

Drift Into Black - Earthtorn

Zasedba Drift Into Black, s katero sodeluje tudi naš bobnar Klemen Markelj, je izdala nov videospot za pesem ‘Angel of Doom’.

Album ‘Earthtorn’ bo izšel 20 maja pri založbi Black Lion Records.

Seznam skladb:
1.Good Mourning Earth
2.It Fell From The Sky
3.The March To Oblivion
4.Angel Of Doom
5.Ghost On The Shore
6.The Ups And The Downs
7.Weight Of Two Worlds
8.Left To The Burning Sun
9.On Borrowed Time
10.Mankind

Več o albumu

Gre za album, ki nosi deset skladb. Konceptualna plošča, ki prečka več glasbenih zvrsti, kot so doom, progresivni metal, tradicionalni heavy metal in celo ambientalna glasba.

Album teče neprekinjeno in pripoveduje zgodbo o izumrtju človeštva, videno skozi oči nezemeljskega obiskovalca, preoblečenega v človeka, poslanega k materi zemlji, da analizira naše vedenje in nas sčasoma izčrpa vse naše naravne vire.

Spoznava našo preteklost in naše izkušnje vojne bolezni. Ljubezen, izgubo in smrt. Zaljubi se v žensko in je razpet med svojo sebičnostjo do nje. Začne se spraševati o svoji pripravljenosti, da opravi svoje poslanstvo. Opazuje, kako njegova ljubezen počasi postaja žrtev bolezni in začne izginjati. Iz dneva v dan postaja bolj bolna in sčasoma umre za rakom.

Njegova izkušnja ljubezni, bolezni, izgube in smrti je zdaj resnična. Zaveda se, da na Zemlji v vsej temi ni več nič dobrega. Svojemu planetu sporoči, da tukaj na Zemlji ni ničesar, kar bi lahko obdržali in da se bo vrnil domov, tako da bo človeštvo prepustilo počasnemu propadanju.

Craig Rossi (vokal, kitare, klaviature, lap steel), Paul LaPlaca (bas kitara) in Klemen Markelj (bobni)