Pogreb Akija Rahimovskega v družinskem krogu

Parni Valjak (Foto: PROMO).

Glasbena skupina Parni Valjak je na svoji uradni strani na Facebooku naznanila podrobnosti zadnjega slovesa od glasbenika Akija Rahimovskega.

Zaradi epidemiološke slike se bo pogreb odvil v krogu družine in prijateljev na zagrebškem pokopališču Mirogoj, ob tem pa je skupina sporočila, da se bodo od njega imeli možnost posloviti tudi oboževalci, ki lahko to storijo od torka dalje pri Vodnjaku življenja pred zagrebškim gledališčem. Člani skupine Parni Valjak so na družbenem omrežju naznanili, da se bodo v četrtek ob 15. uri na zagrebškem pokopališču Mirogoj še zadnjič poslovili od pevca skupine, Akija Rahimovskega.

Sodelavci se bodo od glasbenika poslovili tudi s posebno proslavo, ki bo v petek dopoldan v koncertni dvorani Vatroslava Lisinskega.

Novica o smrti pevca je odjeknila v soboto, ko je menedžer Damir Osredečki za Jutranji list dejal: “Akiju je danes zjutraj nenadoma postalo slabo, nemudoma so ga odpeljali v novomeško bolnišnico, kjer je živel z ženo in dveletno hčerko. Žal je kmalu zatem umrl. Ne vemo še natančno, kaj se je zgodilo, niso nam povedali, a predvidevamo, da ga je izdalo srce.”