David Bowie: Žena Iman se ga spominja ob vsaki priložnosti

David Bowie in Iman. (FOTO: Iman Instagram)
David Bowie in Iman. (FOTO: Iman Instagram)

Danes minevata natanko dve leti od smrti enega najbolj priljubljenih in ikoničnih glasbenikov vseh časov Davida Bowieja. Njegova žena Iman pa se je ob tej priložnosti ljubezni svojega življenja poklonila z objavo njunih skupnih fotografij.

 

Iman se ga spominja ob vsaki priložnosti

8. januarja bi David Bowie praznoval svoj 71. rojstni dan in že ob tej priložnosti se ga je Iman spomnila na prav poseben način. Objavila je namreč Bowiejevo sliko, ko je bil še dojenček, fotografija pa je bila posneta leta 1947. Ob fotografiji pa je zapisala #BowieForever (#BowieZavedno).

1947 – Forever #BowieForever

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

Danes pa minevata natanko dve leti od smrti priljubljenega glasbenika, ob tej priložnosti pa je Iman objavila serijo črno belih fotografij, na katerih sta vidno srečna in zaljubljena ob fotografijah pa je zapisala: ‘Moja najljubša ljubezenska zgodba je najina!’

My favorite love story is ours! #BowieForever #ForeverAndEver

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

David Robert Jones, ki je bolj znan pod umetniškim imenom David Bowie se je rodil 8. januarja 1947, umrl pa je 10. januarja 2016, po tem, ko se je 18 mesecev boril z rakom na jetrih, a svojo bolezen skrbno skrival pred javnostjo in mediji. Z Iman imata 17- letno hčerko Alexandrio ‘Lexi’ Zahro, Bowie pa ima iz prvega zakona še sina Duncana Jonesa.

Iman in Bowie sta se poročila leta 1992 in veljala za zaljubljen in srečen par, vse dokler ju Bowiejeva smrt ni ločila. 24. aprila lani bi praznovala 25. obletnico poroke in tudi takrat Iman ni pozabila na svojega pokojnega moža, saj je takrat zapisala, da: ‘Bi večno hodila, samo da bi bila spet v njegovem objemu.’

Več kot očitno je bila ljubezen med njima resnična.