Danes se bodo na odru Channela Zero zvrstili Relentless Youth, Marjana Trench in Rootless Treefalls

Relentless Youth (Foto: Ana Šink Krenner)

Nocoj ob 19.30 se bodo na odru dvorane KUD Channel Zero zvrstili trije zanimivi bendi.

Relentless Youth

Relentless youth, je predvsem hardcore punk glasbena skupina iz Rovt nad Logatcem. Igrati so začeli že daljnega leta 2011, ko so se predstavili s singlom ‘Drowning’. Vmes so se zaradi različnih interesov članov razšli, a so se na odre vrnilileta 2016. Takrat so tudi izdali svoj prvi EP, z naslovom ‘Resentment’. 2020 je izšelnjihov debitanski album ‘Human Error’. Zasedbo sestavljajo vokalist David Guzelj,basist Urban Cigale, kitarist Ambrož Cigale ter bobnarka Neža Dolmovič.

https://www.facebook.com/relentlessyouthofficial/
https://www.instagram.com/relentless_youth_official
https://www.youtube.com/channel/UCgkiWXOSfVjvkdPeI0cBQYg

Marjana Trench

Skupina Marjana Trench je nastala leta 2018 in jo sestavljajo štirje člani. Za nastanek skupine so botrovali Urban Cigale (bas kitara), Primož Arhar (bobni) in Tomaž Loštrek (bas kitara), kasneje se je pridružil še Borut Cigale (synth). Že samo ime skupine vas vodi po globninah frekvenc zvoka, ki jih ta zasedba predstavi že s samo izbiro inštrumentov. Preigravajo izključno avtorske skladbe, za katere navdih črpajo iz raznih post rock/metal skupin.

https://www.instagram.com/marjanatrench/
https://www.youtube.com/watch?v=FTXreufSpSQ&t=2032s…

Rootless Treefalls

Štiri članska zasedba iz Rovt, ki nosi ime ROOTLESS TREEFALLS. Na sceno smo prvič stopili leta 2008, takrat še v 6 članski punkerski zasedbi in pod imenom Brezpoint. Po članskih in glasbeno-stilskih spremembah znotraj benda smo začutili tudi potrebo po spremembi imena. Tako je luč dneva ugledal eksperiment Rootless Treefalls in sicer v začetku leta 2015.

Zvrst izvajane glasbe bi na grobo lahko definirali kot Progressive Rock, čeprav se sami s klasifikacijo ne obremenjujemo. Izvirnost našega dela je predvsem v eksperimentiranju s kompozicijami in tempom

https://www.facebook.com/Rootless-Treefalls-463252847155354
https://www.youtube.com/channel/UCxe1a_AP-4P0QJK3lSATRPQ


Vstopnina: 5€ (ob nakupu vstopnice prejmete Relentless Youth – Human Error CD)

Vse obiskovalce naprošamo, da upoštevajo priporočila NIJZ. Na območju prizorišča velja pogoj PCT.