Cypress Hill na festivalu Sea Star!

Cypress Hill (Foto: Sea Star)

Kalifornijski bogovi rapa ekskluzivno na tem delu Evrope. Festival Sea Star spet navdušuje.

 Ena največjih hip hop skupin je potrdila prihod na festival Sea Star, ki se bo med 22. in 23. majem zgodil v Umagu, v laguni Stella Maris. Kalifornijski bogovi rapa, ki so zapisali zgodovinske korake sodobne glasbe, so brez dvoma polni presežkov. Predstavniki raperjev z zahodne obale imajo svojo zvezdo na Pločniku slavnih, prodali so več kot 20 milijonov albumov, s skladbo How I Could Just Kill A Man pa so postavili temelj gangster rapa, ki je odprl vrata tudi 2Pac-u, Snoop Doggu in drugim. Cypress Hill so znani po tem, da se lahko suvereno križajo tudi s kitarami, saj so sodelovali tudi z zasedbami kot so Pearl Jam, Sonic Youth, Rage Against the Machine, famozni B-Real pa je zadnja tri leta tudi član superskupine Prophets of Rage. Na festivalu Sea Star se obeta ekskluzivni nastop, saj bodo nastopili le na tem koncu Evrope in na Islandiji.

V Umagu bodo tako na seznamu nastopajočih združili moči z z izvajalci kot so Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Vojko V, Klinac, Z++, Kuku$, Buntai, Brudaz in drugi.

V karieri so zakrivili številne uspešnice, med njimi tudi Insane In The Brain, Tequilla Sunrise, Rock/Rap Superstar, Hits From the Bong in I Ain’t Goin’ Out Like That. Dobili so tudi del v seriji Simpsonovi, njihove pesmi pa so tudi v računalniških igricah ter številnih filmih in serijah, med katerimi so Hitri in drzni, Sopranovi, Mr. Robot, Volk iz Wall Streeta in drugih.

Po spektaklu, ki so ga lani priredili Wu- Tang Clan, je Sea Star Festival tudi v 2020 potrdil svoj sloves. Zabava se uradno začne že 21. maja z uvodnim večerom, nato pa se počasi in brez pritiska zaključi 24. maja. Vstopnice so trenutno na voljo po ceni 32 EUR, kar glede na končno ceno prinese 40% prihranek. VIP Gold vstopnice so na voljo po ceni 105 EUR.

Več informacij na www.seastarfestival.com ter na supratravel.si in kompasyoung.si.