Charlie Butter Fly z novim videom ‘Še vedno živ’

Skupina Charlie Butter Fly (FOTO: Charlie Butter Fly Facebook)
Skupina Charlie Butter Fly (FOTO: Charlie Butter Fly Facebook)

Kočevski rockerji predstavljajo zadnji singel z dobro sprejetega prvenca ‘Še vedno živ‘.

O skupini Charlie Butter Fly

Charlie Butter Fly so pred tremi leti predstavili prvenec ‘Še vedno živ’. Dobro sprejeta plošča jih je pospremila na vse večje slovenske odre in s singli umestila v program večine naših radijskih postaj.

Člani Klemen Kirašič, Tadej Kirašič in Miha Rupnik lahko v skupni CV zapišejo nastop na Schengenfestu, zmage na Glasu mladih, Festivalu Stična in Rock vizijah, sodelovanje z Zoranom Predinom, Trkajem in Andražem Hribarjem, dober glas pričujoče plošče pa jih je uvrstil tudi na mednarodno kompilacijo bandov s področja bivše Jugoslavije ‘Ex-yu No Borders Underground Jamming’.

 

O skladbi ‘Še vedno živ’

Charlie Butter Fly so izdali nov video.
Charlie Butter Fly so izdali nov video.

Komad ‘Še vedno živ‘ v ospredje postavlja avtorjevo spopadanje z življenjskimi demoni, vokalist Klemen Kirašič pa se je med snemanjem videa preizkusil v vlogi trupla. ‘Ni bilo prijetno, a rokenrol terja svoje!’ se šali vokalist in avtor besedila.

Glasbeni trojec s singlom in videom ‘Še vedno živ’ zaključuje to etapo dela in se odpravlja v novo ustvarjalno poglavje. ‘Sicer nas čaka ‘izziv druge plate’, a na tej točki smo v kreativnem procesu zelo samozavestni, saj vidimo, da kemija med nami štima!’ delovno vnemo v bendu opisuje Kirašič. ‘V komadih, ki pridejo po tej etapi, bomo zvesti svojem zvoku, a z veseljem ugotavljam, da bo prihodnja plata jasen pokazatelj našega tako osebnega kot glasbenega zorenja!’ se prihodnosti veseli frontman. Charlieji bodo prve utrinke prihajajoče plošče pokazali že pomladi.