Castle Kolpa Music Festival se počasi izteka!

Sinoči so ne glede na vreme, navdušili najprej Multiball, Black Ivy, nato v velikem slogu legendarni Pankrti, jamajške reggae legende Inner Circle, pa tudi Siddharta in Psihomodo Pop so zbrani več tisoč glavi množici pripravili prava rock spektakla! Medtem pa so na elektronskem odru blesteli Galoski, Avadox, Saberz, Sid Cisse in drugi.

Danes pa festival prehaja preko bogatega dnevnega dogajanja, v finalni večer tega največjega festivala v tem delu Slovenije!Veliki finale festivalskega programa bo na glavnem odru, Dragon Stageu, pripadel sloviti hrvaški skupini Parni Valjak, ameriški metal skupini Soulfly z razvpitim Maxom Cavalero (znanim tudi iz skupine Sepultura), sloviti angleški rapcoredubdancehall in ragga skupiniAsian Dub Foundation, nato La Fanfarria Del Capitan (Argentina), Captain Morgan’s Revenge in Jaja Bojz. Arena Experience pa bo gostila slovitega domačega, svetovno znanega didžeja Umeka, ob njem pa bodo nastopili še Sylvain, Veztax, Wattex, TGW, Busta Row in drugi.

Castle Festival (Foto: organizator)

Med obilico izjemnih glasbenih skupin in didžejev pa se boste danes lahko zaposlili tudi z akro jogo, lahko si boste ogledali dokumentarni glasbeni film v Kinu na prostem, se pomerili v nogometu in odbojki. Za dodatno dobro voljo in smeh bodo poskrbeli znani stand up komik Jan Kreuzer (Pušenje v dolini šentflorjanski), ogledali pa si boste lahko tudi Impro show: Improleptika. Seveda pa bo na izjemno lepo urejenem prizorišču na voljo bogata ponudba hrane in še in še!

Castle Festival (Foto: organizator)