Captain Morgan’s Revenge napovedali izid albuma

Skupina Captain Morgan's Revenge (FOTO: Maša Kores)
Skupina Captain Morgan's Revenge (FOTO: Maša Kores)

Težko pričakovani prvenec zasedbe Captain Morgan’s Revenge bo izšel v petek, 18. maja 2018, pospremil ga bo promocijski koncert v ljubljanskem Ortu baru.

Na albumu bo deset avtorskih skladb

Captain Morgan’s Revenge, ki so v zadnjih dveh letih nase opozorili z množico dobrih uvrstitev na različnih glasbenih rockerskih natečajih in so si v tem času oder delili tudi z največjimi imeni slovenske glasbene scene, so zaključili s snemanjem prve celometražne plošče ‘Queen of the night’.

Poleg desetih avtorskih komadov, ki se bodo zaradi svoje rockerske ostrine in prijaznih melodij gotovo znašli na playlistah slovenskih radisjkih postaj in našli svoje mesto med ljubitelji dobrega rokenrola, plošček odlikuje tudi izvrstna grafična podoba, pod katero se podpisuje priznani tetovator Miloš Krsmanović – Black.

Snemanje celotne plošče je potekalo v živo. Kitarist Žiga Vovko, bobnar Maksim Špelko, basist Nejc Godec in frontman Rok Žurga so mnenja, da tovrsten pristop rockenrolu daje drušo in pravo energijo. ‘S snemanjem smo želeli ujeti tisto dozo rockovsekga šusa, ki jo poslušalec dobi ob obisku našega koncerta!’ trdijo člani.

Gost večera: Matevž Šalehar Hamo
Novomeški rockerji slovijo po izvrstenem odrskem nastopu, ki bo svojo najboljšo reinkarnacijo gotovo doživel na prvi uradni predstavitvi plošče Queen of the night v Orto baru v Ljubljani, 18. maja ob 21h. Na odru se jim pridružita tudi Matija Buh in Hamo.