Bomb Shell z najdražjim vozilom po Ljubljani

Skupina Bomb Shell (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Skupina Bomb Shell (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Bomb Shell o novem projetku pravijo: Na postaji 6‘ ni pesem, ampak zgodba!’ Skupini se je ob tej priložnosti pridružil tudi odlični Julijan Erič (Prismojeni profesorji bluesa).

O skladbi ‘Na postaji 6’

Po uspešni predstavitvi s skladbo ‘Škoda’, Bomb Shell niso spali na lovorikah, saj so se nemudoma zaprli v studio in pripravili novo zgodbo ‘Na postaji 6‘ – sama skladba pa je pravzaprav pomemben mejnik v njihovi karieri, saj so v svoje vrste povabili tudi prav posebnega gosta – Julijana Eriča, ki ga poznamo kot vokalista in kitarista zasedbe Prismojeni profesorji bluesa.

‘Skozi celotno glasbeno pot smo si vedno želeli narediti duet s slovenskim izvajalcem, z nekom, ki glasbo čuti in mu pomeni toliko, kot pomeni nam. Zagotovo je bil naša prva izbira Julijan Erič, kitarist Prismojenih profesorjev bluesa. Zelo ga cenimo kot prijatelja in glasbenika, saj so bila naša druženja in sodelovanja z njim vedno prijetna,’ pove pevka zasedbe Petra Zore, ki je z ostalimi člani svoji novi zgodbi dodala tudi vizualno podobo – videospot so namreč posneli kar na avtobusu.

Če ste ob sprehodu ali vožnji po Ljubljani povzdignili obrvi, ko ste po ulicah zagledali najdražje vozilo, ki ga lahko vidite po ulicah naše prestolnice, v njem pa ni bilo gruče potnikov, je to zato, ker je skupina Bomb Shell vzela stvari v svoje roke, dobila osebnega šoferja Milana in tako poskrbela za predstavitev nove zgodbe, ki nosi naslov ‘Na postaji 6’.

‘Na snemanju smo imeli svojega šoferja Milana in svoj avtobus, za kar smo resnično hvaležni Ljubljanskemu potniškemu prometu, ki je v našo zgodbo verjel od samega začetka. Neverjetna izkušnja in še večji privilegij. Skozi okno smo opazovali začudene obraze mimoidočih in soudeležencev v prometu, saj so vsi gledali v trolo in se spraševali kaj se pravzaprav dogaja na našem avtobusu,’ v smehu povedo člani, ki so kadre videospota posneli na vraževerni petek 13.

‘Še teden dni pred snemanjem videospota je kazalo, da bo šlo vse narobe, na vrh vsega nam je nagajalo še vreme, potem pa se je vse sestavilo, kot se mora, zato pravimo, da je naš videospot pravzaprav rezultat naše trme in vztrajnosti. Vseeno pa naša druženja z Julijanom Eričem, ob ustvarjanju naše skladbe ‘Na postaji 6‘, niso tekla kot po maslu. Na naši prvi vaji je Julijanu pregorel ojačevalec, ob snemanju njegovega kitarskega dela, ki je dal skladbi poseben pečat, pa so pokale strune. Vsemu temu se zdaj le smejimo in z veseljem uživamo ob poslušanju in gledanju naše skupne skladbe ‘Na postaji 6′,’ so nam z nasmehom na obrazu povedali Bomb Shell, ki so nam za konec še zaupali, da bo njihovo poletje delovno – obarvano bo koncertno, že jeseni pa obljubljajo prav posebno presenečenje, ki ga bodo razkrili prav kmalu.