Bogunov z akustičnim koncertom na daljavo

Foto: Bogunov (Facebook), promo
Foto: Bogunov (Facebook), promo

Domača druščina, ki sliši na ime Bogunov, je razkrila, da bodo 13. decembra nastopili v ljubljanskem pubu Godec. Akustični koncert bo potekal na daljavo, začel pa se bo ob 20.00. Ogled koncerta bo brezplačen.

Izjava banda

Pogrešamo koncerte in vašo družbo, zato smo se odločili da pripravimo prav poseben brezplačen dogodek v živo. Tudi v teh razmerah je to mogoče. Kako? S pretočnim prenosom v živo (live stream) iz Godec puba. Kvalitetno pretočno predvajanje in vso tehnično podporo pri izvedbi koncerta nam bo omogočilo podjetje Novatel. Prijeten ambient, znani ljubljanski rokovski lokal Godec pub. Da vse skupaj še dodatno popestrimo, smo za vas pripravili skladbe v »unplugged« izvedbi. Vabljeni k ogledu v živo, streaming povezava bo objavljena na spletni in FB strani BOGUNOV. Pridružite se nam z udobja domačega kavča. Koncert je zastonj in je darilo skupine Bogunov, vsem ljubitelejm dobre glasbe.

Bogunov so letos izdali ploščo More bijesa, ki velja za njihov prvi fizični album. Kako je bilo na njegovi predstavitvi, lahko preberete TUKAJ.