Body Count z novim videom ‘All Love Is Lost’

Skupina Body Count
Skupina Body Count

Ameriška crossover thrash metal zasedba Body Count, ki jo vodi hip-hop legenda, igralec in režiser Ice-T je izdala nov video za skladbo ‘All Love Is Lost‘, ki si ga lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Pri skladbi pa sodeluje tudi Max Cavalera, ki ga poznamo iz zasedb Soulfly in Sepultura. Skladba ‘All Love Is Lost’ je tudi na aktualnem studijskem albumu ‘Bloodlust‘, ki so ga izdali marca lani pod okriljem glasbene založbe Century Media Records.

 

Skladbo je pomagal ustvariti Max Cavalera

Skladbo ‘All Love Is Lost’ je pomagal spisati Max Cavalera, govori pa o intenzivnosti čustev posameznika, ki je bil izdan s strani ljubljene osebe. Za režijo videa je poskrbel Jay Rodriguez.

Ice-T pa je za Consequence Of Sound spregovoril o izkušnji, ki jo je dobil s sodelovanjem z Macom Cavalerom: ‘Max nam je pomagal narediti skladbo ‘All Love Is Lost’. Je precej brutalna pesem, težko poješ o tem, da imaš rad svojo mamo. Je bolj: ti si nora. To je, ko si na nekoga jezen, ker te je izdal.’

Body Count so album ‘Bloodlust‘ snemali skupaj s producentom Willom Putneyjem, k sodelovanju pa so povabili tudi številne glasbenike, med drugim sta svoj delček dodala tudi Dave Mustaine (Megadeth) in frontman zasedbe Lamb of God Randy Blythe. So se pa na tem albumu Body Count lotili tudi dveh priredb, in sicer skladbi ‘Postmortem’ in ‘Raining Blood’, ki ju v originalu izvajajo ameriški thrash velikani Slayer.