BigFoot-i z novim albumom ‘Big Foot Mama 30’ (v živo iz Stožic)

Skupina Big Foot Mama
Skupina Big Foot Mama

Po nepozabnem koncertu Big Foot Mame v Areni Stožice je izšel album ‘Big Foot Mama 30‘. Gre za dvojni CD, ki je bil posnet na izjemnem majskem koncertu v Stožicah. BigFooti so izid albuma proslavili v sredo, 30. novembra, v spremstvu sodelujočih glasbenikov, novinarjev in prvih dvajsetih srečnežev, ki so naročili CD. V družbi Jureta Longyke so z gosti delili vtise in občutke z velikega koncerta, podpisovali CD-je in nazdravili na nov izid.

Ste že slišali skladbo November?

November, mesec, ko se življenje umiri, je čas za soočenje z bolj intimnimi čustvi. Tudi za Big Foot Mamo. Koncertno zatišje po divjem poletju in pred prihajajočo decembrsko norijo so fantje počastili s posebnim spominom na nepozabni letošnji koncert ob 30-letnici benda v Stožicah. Eden najintimnejših momentov koncerta se je zgodil med skladbo ‘NOVEMBER‘ – gre sicer za ‘prišparan’ komad z zadnjega albuma ‘Plameni v raju‘, ampak prav posentek iz Stožic si definitivno zasluži pozornost v obliki videospota! In to tako, kot ga je videl režiser Igor Zupe, ki je zabeležil pravi vizuelni spektakel.

‘NOVEMBER’ je ena od tistih skladb, ki nam osebno veliko pomenijo, saj gre za močno čustveno izpoved, kakršno lahko rodi samo resnično soočenje z življenjskimi preizkušnjami. No, pozitiven stranski učinek bolečine je vsaj to, da navdihne dober komad. – BIG FOOT MAMA

Posebnost izvedbe je tudi klavir izpod prstov Tomaža O. Rousa iz Siddharte, svoj delež pa so prispevali še pevca Žiga Jan Krese in Sandra Feketija ter tolkalist Blaž Sotošek.

CD lahko naročite TUKAJ.