Big Foot Mama RAZPRODALA Stožice

Skupina Big Foot Mama
Skupina Big Foot Mama

V petek, 20.5., bo Big Foot Mama po dveh letih nestrpnega čakanja končno priredila praznik rock’n’rolla v nabito polnih Stožicah, kjer jih bo pričakala več kot 11-tisoglava množica, odigrala številne skladbe iz svoje dolge kariere! V kratkem sledi tudi napoved poletne koncertne turneje!

 

Pot spominov

Težko si je zamisliti, kako dolga doba je zdaj že 32 let, težko je v enem stavku strniti vse dogodke in spomine! Zgodovina govori sama zase, saj so Bigfooti po vsem tem času uspeli ohraniti status edinstvenih rock velikanov. Osem studijskih albumov, na desetine ponarodelih pesmi in ikoničnih videospotov, na tisoče koncertov, številne razprodane velike dvorane ter nepregledno število oboževalcev različnih generacij – vse to je veličastna statistika, ki pa malo pove o tem, kaj pomeni 32 let življenja posvečati projektu, ki je iz najstniškega hobija prerasel v rock’n’roll institucijo.

Izjemno počaščeni smo, da je naš koncert v Areni Stožice že dober teden prej razprodan. Lahko smo povsem mirni in sproščeni, kajti tudi vaje nam gredo odlično in komaj čakamo, da vžgemo Stožice! Hvala vsem, ki nas podpirate in hvala tudi številčni ekipi, ki nam pomaga izpeljati koncert naše kariere! – BIG FOOT MAMA

Koliko garanja, vlaganja, odpovedovanja, uživanja v vzponih in reševanja iz težkih trenutkov – to je srž življenja petih fantov, ki so medtem iz nadebudnih razigranih najstnikov zrasli v zrele rock’n’roll umetnike. Ja, Big Foot Mama že 32 let uspešno piše zgodbo o neusahljivi ustvarjalnosti in veliki ljubezni do rock’n’rolla. Slovenski glasbeni prostor bi bil brez njihove stalne prisotnosti bistveno drugačen.

Spodobi se, da tako visok jubilej dobi mesto v zgodovini Big Foot Mame: razprodan koncert v ljubljanski Areni Stožice!