Big Foot Mama prisiljena 30. rojstni dan praznovati šele prihodnje leto

Iz tabora domače rock zasedbe Big Foot Mama so sporočili, da so veliki koncert, ki je bil napovedan za letošnje leto prestaviti na 2. oktober 2021. Žal trenutne nestabilne razmere ne dopuščajo velikih koncertov.

 

Veliki koncert prestavljen na oktober 2021

Big Footovci so ob tem zapisali: ‘Tole nam gre pa zdaj težko z jezika.
Zaradi še vedno nestabilnih razmer v letu 2020 pri tako masovnem projektu, kot je veliki koncert v Stožicah, ne moremo zagotoviti upoštevanja vseh predpisov, saj se spreminjajo iz tedna v teden, in vse je videti negotovo za jesen, zato smo žal primorani našo 30-letnico prestaviti!
Ja, vemo, koncert je že na pol razprodan in vsi smo komaj čakali na slovenski rokenrol dogodek leta. Ampak ta naš koncert, ki bo verjetno koncert kariere, saj res pripravljamo veličasten šov, nam toliko pomeni, da ga nikakor ne želimo prepustiti na milost in nemilost stvarem, na katere nimamo vpliva. Za nas in vas in vse bo bolje, da si vzamemo še malo časa in počakamo na bolj gotove razmere. Brez skrbi, rokenrol v tem času ne bo umrl! 🙂
Tako smo se odločili, da se bo naš veliki koncert ob 30-letnici Big Foot Mame zgodil leto dni kasneje, 2. oktobra 2021. Razen drugega termina se za nas in vas nič ne spremeni, že kupljene vstopnice bodo seveda veljale.
PS: No, imamo pa tudi eno lepšo novico, o tem pa čez nekaj dni. 😉’

PRESTAVLJEN KONCERT / 30 LET BIG FOOT MAME: 2. OKTOBER 2021 (!) Tole nam gre pa zdaj težko z jezika.Zaradi še vedno…

Objavil/a Big Foot Mama dne Četrtek, 02. julij 2020

***********
Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!
Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!
V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti, pošljite zahtevek za vračilo na mail: vaš mail (ali info@eventim.si)
Več informacij o odpovedanih ali prestavljenih dogodkih najdete na Evemtimovi posebni podstrani COVID-19.

SPLETNI KUPCI: Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način, kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA: Kupci vstopnic za se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol – lahko obiščete vam najbližji Petrol).