Big Foot Mama predstavlja ‘November’

Skupina Big Foot Mama
Skupina Big Foot Mama

November, mesec, ko se življenje umiri, je čas za soočenje z bolj intimnimi čustvi. Tudi za Big Foot Mamo.

Kmalu bo izšel tudi dvojni album Big Foot Mama – v živo iz Stožic

Koncertno zatišje po divjem poletju in pred prihajajočo decembrsko norijo so fantje počastili s posebnim spominom na nepozabni letošnji koncert ob 30-letnici benda v Stožicah.

Eden najintimnejših momentov koncerta se je zgodil med skladbo ‘November‘ – gre sicer za ‘prišparan’ komad z zadnjega albuma ‘Plameni v raju‘, ampak prav posnetek iz Stožic si definitivno zasluži pozornost v obliki videospota! In to tako, kot ga je videl režiser Igor Zupe, ki je zabeležil pravi vizuelni spektakel.

”Noveber’ je ena od tistih skladb, ki nam osebno veliko pomenijo, saj gre za močno čustveno izpoved, kakršno lahko rodi samo resnično soočenje z življenjskimi preizkušnjami. No, pozitiven stranski učinek bolečine je vsaj to, da navdihne dober komad,’ pravijo Bigfooti.

Posebnost izvedbe je tudi klavir izpod prstov Tomaža O. Rousa iz Siddharte, svoj delež pa so prispevali še pevca Žiga Jan Krese in Sandra Feketija ter tolkalist Blaž Sotošek.

November‘ bo izšel tudi na prihajajočem dvojnem albumu ‘BIG FOOT MAMA 30 – V ŽIVO IZ STOŽIC‘ s celotnim 2-urnim posnetkom velikega majskega koncerta.

Album lahko naročite TUKAJ.