BIG FOOT MAMA: Best of Big Foot Mama – 1990-2015 (2015)

Legendarna skupina Big Foot Mama letos praznuje 25. obletnico delovanja, kar so obeležili z novim albumom ‘Let 25’ (the best of), 2. oktobra pa jih v Hali Tivoli čaka še veliki koncert s številnimi odličnimi slovenskimi glasbeniki, ki se jim bodo pridružili na odru.

3. septembra letos je skupina Big Foot Mama pod okriljem glasbene založbe Nika Records izdala nov plošček z naslovom ‘Let 25’. Gre za dvojno zbirko, na kateri je 25 skladb, pravzaprav njihovih največjih hitov, ki so tako ali drugače zaznamovale in katapultirale skupine med najuspešnejše slovenske rockerje. Album se začne z udarno skladbo ‘Mala nimfomanka’ in konča z edino novo skladbo na albumu ‘Nove zmage’. Prav slednja skladba je nova uradna himna slovenske košarkarske reprezentance.

Na preprostem, a estetsko dovršenem albumu je tako 24 starih hitov, ki jih nedvomno pozna vsak pravi rocker, ter nova skladba, ki bo nedvomno prav kmalu zlezla pod kožo oboževalcem tako rock glasbe kot košarkarskim navdušencem. Zakaj kupiti plošček? Ker imate vse najboljše skladbe skupine Big Foot Mama zbrane na enem samem mestu.

Best of Big Foot Mama – 1990-2015 (2015)
Format: CD2
CD1:
Mala Nimfomanka
Slab Spomin
Oklep
Krila
Pot Iz Trnja
Lovro
Pomlad
Zadnji Poraz
Ona Je Samo Za Mene
Neki Sladkega
Nov Dan
Nisem Več S Tabo
Vrn’ Se K Men’ (Live 15 Let)

CD2:
Črn Tulipan
Sam’ Prjatla
Dolg’ Nazaj
Še Mal’ Bolj Dol
Garbage
Led S Severa
Nor Sigurno Ne
Brez Meja
Važn Da Zadane
Fenomen
Užitek Na Replay
Rola Se
Nove Zmage