Bazen Kranj bo februarja gostil HELP! A Beatles Tribute

Skupina HELP! A Beatles Tribute
Skupina HELP! A Beatles Tribute

Ekipa Bazena Kranj po večih uspešnih koncertih z odličnimi HELP! A Beatles Tribute sodeluje tudi letos. V preteklost bomo skočili 16. februarja, ko se bo zgodil še en od nepozabnih koncertov, prežet z ogromnim odmerkom pozitivne energije. To je eden tistih koncertov, ki ne pozna starostnih ovir. Najmlajši udeleženec običajno ni star niti 10 let, medtem ko najstarejši zna šteti preko osem desetletij!

 

O skupini HELP! A Beatles Tribute

HELP! A Beatles Tribute je skupina, ki s svojim energičnim vzdušjem ter veliko natančnostjo izvaja glasbo legendarnih The Beatles. Z neoporečnimi, izjemno natančnimi in obenem energičnimi izvedbami skladb skupine The Beatles, bodo HELP! A Beatles Tribute v vas vzbudili občutek, da ste dejansko na koncertu liverpoolske četverice. Koncert vsebuje zaščitne znake skupine The Beatles, vključno s kostumografijo ter glasbenimi inštrumenti, uporaba slednjih pa omogoča rekonstrukcijo kvalitete zvoka skupine The Beatles, ki publiko ponese nazaj v šestdeseta.

16. februarja boste lahko uživali bo zvokih skupine The Beatles.
16. februarja boste lahko uživali bo zvokih skupine The Beatles.

Skupina HELP! A Beatles Tribute se redno pojavlja na odrih Slovenije, Nemčije, Švice, Belgije, Nizozemske, Španije, Avstrije, Italije, Hrvaške ter Rusije. Avgusta 2015 so bili fantje povabljeni tudi v Liverpool v Angliji, na festival Inernational Beatleweek, ter tam nastopili na devetih koncertih, marca istega leta pa v Obertauern v Avstriji, kjer se je odvijala petdeseta obletnica snemanja celovečerca skupine The Beatles – “HELP!”

Naj bodo festivali, koncertne dvorane, klubi, kazinoji ali poslovne zabave, HELP! občinstva ne pušča ravnodušnega. Na koncertu skupine boste lahko slišali izvedbe klasik iz zgodnje, pa vse do kasnejše ustvarjalne dobe legendarnih The Beatles, kot so ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Yesterday’, ‘She Loves You’, ‘I Want To Hold Your Hand’, ‘Here Comes The Sun’, ‘Hey Jude’ in še mnoge druge.

Pridite na koncert skupine HELP! A Beatles Tribute in se prepustite glasbi, ki je za vedno spremenila svet!

KDO: HELP! A Beatles Tribute
KDAJ: petek, 16. februar 2018 ob 21. uri
KJE: Bazen Kranj, Kranj, Slovenija
VSTOPNINA: 10 € / 12 € / 15 €