Basist zasebe Blink-182 ima raka

Mark Hoppus bije najtežjo bitko do zdaj.
Mark Hoppus bije najtežjo bitko do zdaj.

Basist ameriške rock zasedbe Blink-182 Mark Hoppus je delil podrobnosti glede svoje bitke z rakom, kot vedno pa je tudi tokrat precej optimističen.

Hoppus ostaja optimist

Mark Hoppus je v svoji novi Twetter objavi razkril svojo boj z rakom. Konec junija je 49- letni basist razkril, da so mu v začetku letošnjega leta diagnosticirali raka. Sledili so številni iskreni zapisi na družabnih omrežjih.

Včeraj pa je Hoppus z oboževalci delil, da bo kmalu opravil test, ki bo odločil, ali bo lahko preživel stanje v katerem se je znašel.

Mark Hoppus je zapisal: ‘Opravičujem se, če pretiravam, toda tako nadrealistično je misliti, da bom ta teden opravil test, ki bo odločil o tem, ali bom preživel ali umrl. Hvala vsem za pozitivne misli in spodbudo. Prebral sem vsa vaša sporočila in veliko mi pomenijo. Hvala vam. Grem.’

V kasnejši objavi je še dodal, da obljubi, da bo s pomočjo medicine strl raka, ki napada njegovo telo.

O težki bitki, ki jo bije, je Hoppus prvič za javnost spregovoril 23. junija z zapisom: ‘V zadnjih treh mesecih sem obiskoval kemoterapijo zaradi raka. Imam raka. To je sranje in strah me je, hkrati pa sem blagoslovljen, ker sem obkrožen z neverjetnimi zdravniki in družino ter prijatelji, da mi pomagajo skozi to. Pred mano so še meseci zdravljenja, vendar poskušam ostati optimističen in pozitiven. Komaj čakam, da premagam raka in, da se znova vidimo na koncertih! Rad vas imam.’