Volbeat z novim videom ‘Wait A Minute My Girl’

Skupina Volbeat (FOTO: Graspop)
Skupina Volbeat (FOTO: Graspop)

Dansko – ameriška naveza Volbeat je te dni izdala nov video za skladbo ‘Wait A Minute My Girl‘.

Na kratko o videu ‘Wait A Minute My Girl’

Posnetek je režiral Sean Donnelly, ustanovitelj filmskega podjetja AWESOME+modest s kolaži Mengqinga Yuana in animacijo Steva Yeunga. AWESOME + modest je animacijski studio s sedežem v Los Angelesu v Kaliforniji, ki je specializiran za tehnike mešanih medijev.

Glede videa je skupina Volbeat dejala: ‘Po tem, ko smo videli delo, ki so ga opravili v The Lady And The Dale, smo vedeli, da bi lahko Sean z ekipo naredil nekaj zanimivega in kreativnega za video ‘Wait A Minute My Girl’. Ta video je presegel še tako divje pričakovanje. To je nenavadno, zabavno in noro – resnično ga imamo radi.’

Pred časom pa je spregovoril tudi bobnar Jon Larsen, ki je povedal, da so že posneli nov studijski album, a da točnega datuma izida še ne more razkriti. Oboževalce je usmeril, da spremljajo družabna omrežja, kjer bo datum kmalu razkrit. Zadnji studijski album ‘Rewind, Replay, Rebound‘, so izdali avgusta 2019.

Skladba ‘Wait A Minute My Girl‘ je nastala v času karantene. Poulsen in Kaspar Boye Larsen sta svoj del skladbe posnela skupaj z dolgoletnim producentom Jacobom Hansenom na Danskem, medtem ko je kitarist Rob Caggiano svoj del skladbe posnel v New Yorku.