Avgusta se obeta Castle Kolpa music festival

Festival bo potekal od 2. do 4. avgusta 2018.
Festival bo potekal od 2. do 4. avgusta 2018.

Festival bo ponudil kampiranje ob reki Kolpi v lepo urejenem kampu in glamping vasi ter raznolik in kvaliteten program na treh odrih. Uprizorjene bodo tudi nekatere monokomedije in gledališke predstave. Festival ponuja tudi vrhunsko kulinariko in je ekološko usmerjen. Ponudil ti bo kvalitetno preživet prosti čas, kjer boš spoznal-a veliko novih ljudi, prijateljev.

 

Nastopilo bo veliko odmevnih imen

Nastopajoči: Plavi Orkestar, Magnifico, S.A.R.S., Big Foot Mama, Hladno Pivo, Happy ol’ McWeasel, Hamo & Tribute to Love, Brkovi, Stray Train, Prismojeni Profesorji Bluesa, Gramophonedzie, Jackson …

Ob vstopu v festivalsko okolje te bo prevzel občutek pravljične dežele, pozabil-a boš na vse, vodilo te bo vzdušje in izgled festivala. To bo omogočila že sama lokacija na kateri se odvija festival, saj vas Fara leži tik ob reki Kolpi v neokrnjeni naravi. Z zelo lepo, barvito, ter pravljično ureditvijo pa bo dosežena popolnost, ki te bo navdušila.

FESTIVAL SE BO ODVIJAL NA IDILIČNI LOKACIJI V OBČINI KOSTEL V VASI FARA, TIK OB REKI KOLPI.

Samo 90 minut od Ljubljane, 150 minut od Maribora, 100 minut od letališča Jožeta Pučnika in 60 minut od Reke.

VSTOPNICE SO NA VOLJO NA VSEH PRODAJNIH MESTIH EVENTIMA!

V prodaji je festivalska vstopnica. Festivalska vstopnica vključuje vse dni festivala, ne pa tudi kampa. Za kampiranje potrebujete dodatno vstopnico, ki velja le ob kombinaciji s festivalsko ali dnevno vstopnico. V opisu spodaj preverite možnosti in ponudbo kampiranja.