Ashley Morgan Smithline zavrača obtožbe o zlorabi Marilyna Mansona

Marilyn Manson je v velikih težavah.
Marilyn Manson je v velikih težavah.

Primer Ashley Morgan Smithline proti Marilynu Mansonu je bil prejšnji mesec zavrnjen. Zdaj pa Ashley trdi, da je bila zmanipulirana, da je podala obtožbe.

Kako se bo vse skupaj razpletlo?

Prejšnji mesec je sodnik v Los Angelesu zavrnil eno od tožb zaradi spolnega napada, vloženih proti Marilynu Mansonu, potem ko tožnica Ashley Morgan Smithline ni imenovala novega pravnega zastopnika po odločitvi njenega prvotnega odvetnika, da se umakne iz primera.

Zdaj je Smithline zavrnila svoje prvotne obtožbe in trdi, da jo je igralka Evan Rachel Wood, ki je dala podobne izjave o Mansonu v HBO-jevem dokumentarcu Phoenix Rising – ‘zmanipulirala’, da je spregovorila proti pevcu.

Sprememba prihaja v izjavi, ki so jo vložili Mansonovi odvetniki kot del tožbe proti Woodsovi, ki jo tožijo zaradi obrekovanja in čustvene stiske.

Smithline je dejala: ‘Spominjam se, da me je [Wood] vprašala, ali so me med drugim bičali, priklenili, zvezali, ožigosali/rezali, napadli med spanjem, pretepli ali posilil. Povedala je, da so se vse te stvari zgodile gospe Wood in drugim in da je bil vsak trenutek, ko je bila gospa Wood z gospodom Warnerjem, trenutek preživetja.’

Dodala je še, da se ji nič od tega ni zgodilo, Woodsova pa ji je odvrnila, da to, ker se ne spomni, ne pomeni nujno, da se ni zgodilo. Sčasoma je začela verjeti, da se je to, kar so ji večkrat povedali, da se je zgodilo Woodsovi in Biancovi, zgodilo tudi njej.

Bianco je mala lani tožila Marilyna Mansona zaradi posilstva, spolnega napada in trgovine z ljudmi, vendar je bila zadeva prejšnji mesec poravnana izvensodno.

Več žensk je Mansona obtožilo zlorabe, vključno z njegovo nekdanjo pomočnico Ashley Walters, ki je trdila, da jo je podvrgel ‘osebnemu in poklicnemu spolnemu izkoriščanju, manipulaciji in psihični zlorabi’. Njeno tožbo proti Mansonu je sodnik lani zavrnil.

Manson se sooča s še eno tožbo, ki jo je vložilo nekdanje dekle, v pravnih dokumentih znano kot Jane Doe.