Do 5. dimenzije s svežim elektro popop dvojca 2B

2B (Foto: Jurij Brozovič)

Dvojec 2B predstavlja svojo novo pesem Do 5. dimenzije.

Ta vabi poslušalce na nepozabno glasbeno potovanje, ki se tukaj šele začenja, kajti 2B prav tako napovedujeta izdajo novega albuma! Mešanica elektro popa, s primesmi indie elektronike in deep housa, ki predstavlja njun unikaten električno-organski slog (#electricorganic), s katerim najbolj izražata svoja čustva in emocije.

Nova pesem pripoveduje zgodbo o potovanju skozi občutke in iskanju novih svetov. S svojim unikatnim vokalom in prodornim beatom, bo ta skladba zagotovo navdušila vse, ki iščejo nekaj svežega. endar pa v ozadju pesmi Do 5. dimenzije in novega albuma stoji tudi nekoliko bolj osebna zgodba, ki se tiče boja s tesnobami in anksioznostjo. Zato si želita uporabiti svojo glasbo, da bi ljudem pokazala, da niso sami in da je o tem dovoljeno govoriti na glas.

Do 5. dimenzije je le ena izmed skladb na njunem novem albumu, ki bo ponudil še več edinstvenih zvočnih doživetij in besedil, ki se dotikajo pomembnih tematik in sporočil.

Prepričana sta, da bo nova glasba navdušila njune zveste oboževalce, hkrati pa pritegnila tudi nove poslušalce, ki iščejo nekaj več v glasbi. Zato že zdaj vabljeni na nepozabno potovanje z 2B in njihovim novim albumom Eksplozija Emocij, ki izide konec marca!