Arch Enemy napovedali evropsko turnejo

Skupina Arch Enemy
Skupina Arch Enemy

Švedski melodic death metalci Arch Enemy so za prihodnje leto napovedali evropsko turnejo Will to Power, ki jo bodo začeli 12. januarja v Nemčiji, končali pa 14. februarja 2018 v Angliji.

Arch Enemy so 17. septembra letos imeli koncert v naši prestolnici, takrat so se ustavili v Cvetličarni, na prihajajoči turneji pa Slovneije žal ni na njihovem seznamu.

Arch Enemy se odpravljajo znova na evropsko turnejo.
Arch Enemy se odpravljajo znova na evropsko turnejo.

O Arch Enemy

‘Stranski projekt’ Michaela Amotta, je po razpadu njegove matične skupine Carcass postal mogočna sila na metal sceni. Deset brezkompromisnih albumov, nesporen komercialne uspeh in konstantno rastoča množica privržencev samo potrjujejo, da se Arch Enemy še ne mislijo ustaviti.

Alissa White-Gluz je odlično nadomestila preš¡njo frontwomanko Angelo Gossov in brez večjih težav osvojila srca oboževalcev širom sveta.

Septembra letos so izdali nov studijski album ‘Will to Power‘, nato pa se jeseni odpravili na promocijsko turnejo. Ker takrat niso obiskali vseh krajev in željenih držav, so se odločili, da prihodnje leto napadaje še enkrat po stari celini in tako dodatno poskrbijo za promocijo aktualnega ploščka.