Kirk Hammett prodaja svojo razkošno posest

Kirk Hammett prodaja svojo razkošno graščino.
Kirk Hammett prodaja svojo razkošno graščino.

Prečudovita graščina kitarista ene izmed najbolj uspešnih thrash metal skupin iz Los Angelesa je zdaj naprodaj za samo 13 milijonov ameriških dolarjev. Hammett je svojo posest na naslovu 308 Sea Cliff v San Franciscu ponudil za tri milijone manj od tiste, ki jo je prodal pred leti.

 

Cena nepremičnine je strmo narastla

‘Gospodar lutk’ je svoj dom kupil za 5.7 milijona ameriških dolarjev že daljnega leta 2005, toda od takrat je cena le strmo rasla. Na spletnem nepremičninskem portalu Pacific Union se je številka ustavila na kar več kot dvakrat višji, kot je bila izhodiščna. Temu pa bi z drugimi besedami prav lahko rekli tudi prednost slave.

Dragulj, katerega začetna gradnja sega v leto 1922 in sledi neo-klasični zasnovi, predstavlja nove dimenzije razkošja. Bogata arhitektura in veličasten pogled na pečino China Beach, Pacifik in polotok Marin Headlands že čakata na novega lastnika.

Kupite jo lahko za 'samo' 13 milijonov ameriških dolarjev.
Kupite jo lahko za ‘samo’ 13 milijonov ameriških dolarjev.

Domovanje ponuja dolg seznam moderno opremljenih prostorov, ki bodo navdušili še tako zahtevne stranke, kaj pa šele tiste zveste oboževalce skupine. Podobno je zaslužil že s prejšnjo vilo, ki je svojo vrednost podvojila na 16 milijonov ameriških dolarjev. Če mu slučajno začne pešati glasbeni posel, lahko Kirk Hammett nedvomno računa vsaj na kariero v nepremičninah.