AntiValentinovi koncertni žurki #2 se pridružuje VATRA!

Skupina Vatra (FOTO: Mare Milin)
Skupina Vatra (FOTO: Mare Milin)

Naboru odličnih bendov, ki bodo nastopili na AntiValentinovi koncertni žurki #2 se pridružuje VATRA! Skupina Vatra s frontmanom in avtorjem Ivanom Dečakom je na Hrvaškem dosegla malodane kultni status. Do letošnjega leta so objavili že deset albumov. Njihove pesmi so zelo dobro poznane hrvaški javnosti: pesmi ‘Tremolo’, ‘Anđeo s greškom’, ‘Sputnik’, ‘Ima li budnih’, ‘Igle’, ‘Prekid programa’, ‘Saturn’ idr. so stalnica na radijskih postajah. Za njimi so številni uspešni samostojni nastopi v Sloveniji – nazadnje so pri nas nastopili na Orto Festu, ne dvomimo, da se bodo na odru Cvetličarne počutili kot riba v vodi. Vatra – dobrodošli na AntiValentinovi barki!

 

Kaj je AntiValentinovo?

Prva verzija AntiValentinovega koncerta je nastala v Zagrebu na pobudo Let 3, ko so leta 2016 najavili veliki koncert v Domu Sportova. Dogodek je skozi leta požel velik uspeh, saj se kljub hiperkomercializaciji zaljubljenosti nepocukrani alternativci in ostali valentinovi hejterji v tistem tednu niso znali obnašat srčkom in kupidu primerno. Naslednje leto je bil podnaslovljen ‘Karentinovo‘ s sloganom “Ništa ljubav, samo karanje”, s katerim so zabavno stran dogodka humorno podkrepili. Slogan dogodka iz leta v leto dopolnjujejo in Antivalentinovo v Zagrebu je odtlej postalo osrednja zabava v februarju za vse drugače misleče.

V letu 2019 smo AntiValentinovo prvič speljali v Ljubljani, z koncerti Let3, TBF in Vojko V prvi dan in z nastopi Elemental, Edo Maajka in Klemna Klemna drugi dan.

 

PredValentinovo druženje ‘Mrle kuha juho’ – v klubu ČinČin

V četrtek, 30. januarja ob 17. uri bo Mrle, kreativna in gonilna sila skupine Let 3 skuhal juho za vse prijatelje. Vabljeni novinarski kolegi in širša javnost, juhe bo dovolj za vse!

Let 3 so sicer s Terezo Kesovijo, največjo in najbolj cenjeno divo v naših glasbenih prostorih, posneli priredbo legendarne skladbe skupine Let 3, ‘Sam u vodi‘ – ta teden je pesem ugledala luč sveta. Sodelovanje je ustvarilo potres v naši regiji – v živo pa bo skladba prvič predstavljena na AntiValentinovem v Zagrebu in v Ljubljani.

ANTIVALENTINOVO #2
SREDA, 12. februar 2020:
LET 3
ELEVATORS
VATRA
PeterParadox
INFECTED

ČETRTEK, 13. februar 2020
NIET
PARAF
TMS CREW

Vstopnice za AntiValentinovo #2 so že v prodaji in si jih lahko zagotovite na Eventimu in njihovi prodajni mreži (Petrol, Pošta, trafike 3dva) ter preko spleta.