Amyl and the Sniffers so objavili novi single in video Security

Amyl and the Sniffers
Amyl and the Sniffers - foto: Jamie Wdziekonski

Divji avstralski četvorec Amyl and the Sniffers je nedavno objavil novi single “Security”. S singlom so še enkrat napovedali izid albuma “Comfort To Me” , ki bo 10. septembra izšel pri založbi Rough Trade Records.

Pesem “Security” hitro zasvoji, za atraktivnost pa je še posebej zaslužna vokalna izvedba karizmatične Amy Taylor. Pesem je sicer postala ljubljenka občinstva na že izvedenih live nastopih, premiero pa je doživela na BBC Radio 1 v oddaji z Annie Mac.

Za Album “Comfort To Me” je miks prispeval Nick Launay (Nick Cave, IDLES, Yeah Yeah Yeahs),  mastering pa priznani Bernie Grundman (Prince, Michael Jackson, Dr. Dre, OutKast). Album vključuje že objavljen single  “Guided By Angels”, ki je takoj po objavi bil deležen instant priznanja priznanih glasbenih medijev, na družabnih omrežjih pa so jih slavili fani med njimi sta npr. Juliette Lewis in Diplo.

5. oktobra 2021 bodo Amyl & The Sniffers premierno zaigrali celoten album ‘Comfort to me’ na live streamu, koncert pa bodo izvedli v enem kadru na zelo zanimivi in odročni lokaciji – v puščavi nekje v Melbournu.

Comfort To Me seznam skladb

1. Guided by Angels
2. Freaks to the Front
3. Choices
4. Security
5. Hertz
6. No More Tears
7. Maggot
8. Capital
9. Don’t Fence Me In
10. Knifey
11. Don’t Need A Cunt (Like You To Love Me)
12. Laughing
13. Snakes

Amyl and the Sniffers

Amy Taylor – vokal
Bryce Wilson – bobni
Dec Martens – kitara
Fergus Romer – bas