Alja Krušič, poletna romanca in ”Cocktail” za dva!

Alja Krušič - izsek iz videospota za skladbo Cocktail

Alja Krušič, dekle z angelskim glasom, predstavlja novo poletno skladbo ‘Cocktail’!

Zadnja skladba, ki jo je Alja izdala, je bila ‘Roza poletje’, energična in pozitivna uspešnica, ki je navduševala preteklo poletje. Ker je za nami še eno težko leto brez nastopov in žive glasbe, se je Alja s svojo glasbeno ekipo odločila, da bo tudi letos poleti predstavila pozitivno skladbo, polno poletnih ritmov in … poletnih romanc! Alja Krušič predstavlja novo skladbo ‘Cocktail’!

”Poletje je moj najljubši letni čas! Čeprav v pesmi prepevam o poletni romanci  jo jaz dojemam bolj kot opomin na to, da premalokrat živimo v trenutku in se preprosto preveč obremenjujemo glede velikokrat nepomembnih stvari. Včasih si moramo enostavno reči »que sera sera«  in to res misliti! Karkoli že bo, naj bo!” o skladbi ‘Cocktail’ pravi Alja. Besedilo zanjo je spisal Rok Lunaček, Domen Gracej in Jean Markič pa sta poskrbela za še en izvrsten aranžma, ki vas bo odnesel na plažo in na morje.

Za skladbo ‘Cocktail’ je Alja posnela tudi videospot. Snemali so ga na Koroškem (in ne na morju, kot bi od skladbe pričakovali) z ekipo Kiki-Riki Films. Videospot je, tako kot skladba, poln poletnih tonov in odtenkov, ogledate pa si ga že lahko tukaj:


Več o Alji Krušič

Alja prihaja iz Ribnice na Pohorju, majhnega kraja na Koroškem. Glasba jo spremlja že celo življenje, resneje pa se je z njo začela spoznavati v osnovni šoli, ko je pričela obiskovati tudi glasbeno šolo. Po zaključku nižje glasbene šole se je posvetila petju. Nastopila in zmagala je v 3. sezoni showa Slovenija ima talent, kamor se je prebila skozi avdicijo s pesmijo ‘Don’t you remember’ (Adele), v polfinale s pesmijo ‘People’ (Birdy) ter na koncu postala zmagovalka s pesmijo ‘One night only’ (Beyonce). Od takrat do danes je Alja v svojo »glasbeno košarico« dodala 12 pesmi, ki jih je soustvarjala z različnimi avtorji. Alja je od svojih začetkov odrasla in stopila tudi na poklicno pot – je diplomirana učiteljica glasbe in zelo je vesela, da lahko svojo ljubezen do glasbe širi tudi med svojimi učenci v šoli.