DJ Umek na Restart Touru 24.7. od 18.00 na platoju pred Halo Tivoli

Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki je največje povezano koncertno dogajanje v Sloveniji, med 58 glasbenimi dogodki, ki jih ponuja to poletje, bo že naslednjo soboto, 24. 7., gostil na open air elektronskem spektaklu pod zvezdami gostil slovitega DJ Umeka!

Legendarni “Fotr”, lastnik založbe 1605 in steber svetovne techno scene, DJ Umek, je legenda med slovenskimi tehno didžeji in eden vodilnih svetovnih producentov elektronske glasbe. Vsako leto gostuje na več kot 100 glasbenih festivalih, partyjih, v underground klubih in na praznovanjih elektronske glasbe. Po dveh letih premora bo na domačih tleh poskrbel za dovršene tehno vibracije, ob katerih ne bodo ostali ravnodušni niti najbolj zahtevni ljubitelji prave elektronike.  Na tem spektaklu ga bosta kot podporna didžeja spremljala Dj Max Pepper (Vezotonix Records) in DJ Eric Gross (FM). Vstopnice so že v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Pohitite, saj je število vstopnic je omejeno!

Elektronski dogodek UMEK-OPEN AIR je del največjega povezanega glasbenega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudemRestart Tour so urbana glasbena doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo in se bo tekom poletja odvijala v desetih slovenskih mestih, v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novi Gorici, Novem Mestu, na Ptuj in v Lendavi, kjer bomo skupaj lahko videli in slišali kar 58 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja v ta slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena s slovenske in ex-yu glasbene scene, kot so Jan Plestenjak, Gibonni, Nina Pušlar, Umek, Mi2, Parni Valjak, Senidah, Saša Avsenik, Dan D, Tony Cetinski, Vlado Kreslin in mnogi drugi.

RAZVIT KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, so v podjetju Temma-x razvili koncept varnega druženja. Ključni poudarek je na tem, da so dogodki na prostem (razen na Ptuju), opcijsko »open air« izvedba, da je število vstopnic omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja ne bomo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka ta ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben, bo organizator o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

Podjetje Temma-X so eni od pionirjev produkcijsko-koncertne industrije pri nas, podpisani pod največje koncertne in produkcijske dogodke v Sloveniji in tujini (Metalcamp, Punk Rock Holidays, Overjam Tolmin, Rumena noč Koper, resničnostni showi: Kmetija, Slovenija ima talent, X-Factor…).

OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC – PRODAJA: SISTEM EVENTIM

Petrol, Pošta, Big Bang, Trafike 3DVA, (K)kiosk, hiše vstopnic Eventim …

Prodaja na spletu:

https://www.eventim.si/si/vstopnice/umek-ljubljana-plato-hale-tivoli-1238216/performance.html

Cene vstopnic v predprodaji: LJUBLJANA: 29,00 eur, za mlajše od 12 let pa 12,00 eur, ZELENI GAJ: 25,00 eur.