Alice Cooper skeptičen o zlorabah s strani Mansona

Spregovoril je legendarni rocker Alice Cooper in se med drugim dotaknil tudi obtožb o zlorabi s strani 52- letnega pevca Marilyna Mansona. Dejal je, da v njem nikoli ni zaznal ‘nasilne žilice’.

 

Alice Cooper ni nikdar videl nasilnega Mansona

Pred mesecem dni je igralka Evan Rachel Wood dvignila ne malo prahu z iskreno objavo na družabnih omrežjih, da jo je nekdanji partner Marilyn Manson zlorabljal tako psihično kot tudi fizično. Po njenem zapisu se je oglasilo še nekaj žensk, ki so ga prav tako obtožile zlorab.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)


Svoje mnenje pa je izrazil tudi Alice Cooper: ‘Smešno glede Mansona je to, da Mansona poznam – skupaj sva bila na turneji, odlično sva se razumela. Nikoli nisem zaznal te žilice v njem, če je prisotna. Vedno verjamem besedam – obtožbe ostajajo obtožbe. Najprej, tu je odličen primer: Johnny Depp. Z Deppom sva najboljša prijatelja. Nikoli ga nisem videl, da bi na kogarkoli položil roko. Je ena najprijaznejših oseb. In vsa njegova nekdanja dekleta in žene govorijo isto. Težko je verjeti, da se je čez noč spremenil v pošast. Poznam tega fanta, ves čas sem na turneji z njim. Je eden najnežnejših in neškodljivih ljudi, kar sem jih srečal. Res je, da Marilyna ne poznam tako dobro kot Johnnyja. Kaj se je v resnici dogajalo v spalnici je zame skrivnost, ki jo ve le Manson.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson)


52- letni pevec katerega pravo ime je Brian Warner, je vse obtožbe odločno zanikal z zapisom na Twitter profilu: ‘Očitno sta moja umetnost in življenje že dolgo magnet za polemike, toda te nedavne trditve o meni so strašno izkrivljanje resničnosti. Moji intimni odnosi so bili s podobno mislečimi partnerji vedno povsem sporazumni. Ne glede na to, kako – in zakaj – se drugi zdaj odločajo za napačno predstavitev preteklosti, to je resnica.’

Je pa zaradi obtožb Manson že izgubil glasbeno založbo Loma Vista Recordings, dolgoletnega managerja ter številne televizijske nastope.