Alice Cooper pravi, da je Depp odličen kitarist

Skupina Hollywood Vampires
Skupina Hollywood Vampires

Superskupina Hollywood Vampires, v kateri so priljubljeni filmski igralec in glasbenik Johnny Depp, kitarist Joe Perry (Aerosmith) in pa Alice Cooper se bodo junija mudili na turneji po Evropi, blizu nas bodo nastopili 27. junija v Münchenu in 30. junija v Klamu.

 

Johnny Depp ni le odličen igralec

Spregovoril pa je Alice Cooper, in sicer o Johnnyju Deppu in dejal, da bodo oboževalci presenečeni, ko ga bodo videli igrati kitaro.

Alice Cooper pravi, da boste nad Deppovim igranjem presenečeni. (Foto: Anja Rijavec)
Alice Cooper pravi, da boste nad Deppovim igranjem presenečeni. (Foto: Anja Rijavec)

Alice je dejal: ‘Na odru ni nov. Ljudje bodo zelo presenečeni, ko ga bodo slišali igrati, ker ga poznajo kot Jacka Sparrowa (Pirati s Karibov). Ko ga bodo videli igrati kitaro v skupini, bodo rekli: čakaj, niti sanjalo se mi ni, da lahko tako igra. Resnično je dober kitarist. Nikoli ne bi delal z nekom, ki ni tako dober, kot so ljudje, s katerimi sodelujem.’

Dodal je še: ‘Lani smo malce tipali, da bi videli, ali ljudi sploh zanima, kaj počnemo, in ugotovili smo, da jih. Dobili smo odlične odzive in razprodali nekaj koncertnih dvoran. Nekaj jih je bilo razprodanih morda zaradi radovednosti – Joe Perry, Johnny Depp in Alice Cooper, kakšna čudna kombinacija.’

Cooper, Perry in Depp so skupino Hollywood Vampires ustvarili kar v baru Rainbow Bar & Grill v Hollywoodu. Tja so zahajali številni znani umetniki, med drugim tudi John Lennon, Keith Moon, Jim Morrison, Alice Cooper, Harry Nilsson in številni drugi, kjer so se družili in pili do zgodnjih jutranjih ur, zaradi česa je bar postal legendaren.

Prvenec ‘Hollywood Vampires‘ so izdali leta 2015, na pomoč pa jim je takrat priskočil producent Bob Ezrin.