AC/DC z Johnsonom kmalu na turnejo?

Brian Johnson bo izdal avtobiografijo. (FOTO: Guitar Interactive)
Brian Johnson bo izdal avtobiografijo. (FOTO: Guitar Interactive)

Vesela novica tokrat prihaja za vse oboževalce legendarne avstralske zasedbe AC/DC. Kljub dejstvu, da je pevec Brian Johnson moral leta 2016 zaradi težav s sluhom zapustiti rock velikane, so zdravniki našli rešitev za njegove težave. Še več, Johnson je nazaj in kot vse kaže, bodo AC/DC odšli na turnejo.

Vprašanja časa, kdaj bo vse to potrjeno še iz tabora AC/DC

Johnson je v preteklosti sodeloval z avdio strokovnjaki iz podjetja Asius, s katerim so s skupnimi močmi našli rešitev za njegove težave s sluhom.

Že lani so nato v Vancuvru zasačili Briana ter bobnarja Phila Rudda pred snemalnim studiom in takrat so se začele pojavljati govorice, da AC/DC snemajo nov studijski album. Olje na ogenj je nedavno prilil še avdio inženir Mike Frase, ki je potrdil, da so bili AC/DC resnično v studiu in ‘nekaj ustvarjali’ ter, da vse kaže na to, da se bodo odpravili na turnejo skupaj z Brianom Johnsonom.

Zdaj pa se je oglasil še Eddie Trunk, ki je za NME povedal: ‘Imam vire, ki so mi povedali, da se bodo vsekakor odpravili na turnejo z Brianom. Vse to še ni potrjeno iz njihovega tabora, a jaz sem te informacije dobil iz nekaterih zanesljivih virov. Mislim, da je dejstvo, da bodo AC/DC izdali nekakšen zapis, ki bo poklon Malcolmu Youngu, kot je bil ‘Back In Black’ poklon Bonu Scottu. Torej, nimam dvoma glede tega in precej sem prepričan, da bodo kmalu imeli tudi koncerte, le vprašanje časa je še, kdaj bodo vse to potrdili.’