2Cellos z novim videom ‘Perfect’

2Cellos bosta septembra nastopila v Mariboru. (FOTO: Špela Macuh)
2Cellos bosta septembra nastopila v Mariboru. (FOTO: Špela Macuh)

2CELLOS predstavlja nov videospot za pesem, ki se ne nahaja na zadnjem albumu ‘Score’. Predelava svetovne uspešnice ‘Perfect‘ tako napoveduje nov studijski album.

 

O novem videu

23. marca bosta nastopila v Zagrebu. (FOTO: Špela Macuh)
23. marca bosta nastopila v Zagrebu. (FOTO: Špela Macuh)

‘Z Edom Sheeranom imamo isti management, tako da se poznamo že zelo dolgo. Veliko smo se družili, v Las Vegasu smo celo skupaj zapravljali na avtomatih … no in tako naju je že velikokrat vprašal, kdaj bova obdelala eno njegovih skladb. Ker se v zadnji mesecih ‘Perfect’ predvaja kjerkoli in kadarkoli, sva pomislila, da bi ta čudovita pesem morala dobiti tudi svojo verzijo z violončelom. Takoj, ko sva se vrnila iz ameriške turneje, sva se zaprla v studio in jo posnela. Originalna skladba ima čudovito melodijo in tudi tempo, tako da sva vedela, da jo bova lepo pretočila na violončelo. Poslušajte in ocenite sami. Misliva, da se popolno ujema in seveda upava, da se tudi Ed Sheeran s tem strinja,’« je povedal Hauser, ki skupaj z Luko Šuličem že ustvarja nov studijski album.

In kot sta še oba povedala, pesmi pred uradnim izidom nista želela poslati Sheeranu v poslušanje, saj sta ga želela presenetiti.

Videospot je bil posnet v zagrebškem Katranu, kot režiser se podpisuje dolgoletni sodelavec Kristijan Burlović in MedVid produkcija.

2CELLOS bo v naši bližini koncertiral že 16. marca v Splitu in 23. marca v Zagrebu!