Infected gredo na hrvaški festival InMusic!

Infected na InMusicu (Foto: InMusic)

Hrvaški One Possible Option in slovenski Infected so zmagovalci INmusic Breakthrough tekmovanja 2019!

Strokovna žirija, sestavljena iz partnerskih strani festivala INmusic, in občinstvo so v dveh krogih tekmovanja izbrali zmagovalce, ki bodo to poletje igrali poleg največjih zvezd na INmusic festivalu na Hrvaškem! Redne vstopnice za INmusic festival #14 so že na voljo preko spletne trgovine INmusic, omejeno število najbolj priljubljenih vstopnic pa je na voljo v vseh poslovalnicah OTP banke Hrvatska in v Dirty Old Shopu!

INmusic festival #14 se bo odvil na otoku mladosti Jarun od 24. junija do 26. junija 2019. Tridnevne festivalske vstopnice so že na voljo.

Strašansko dober lineup je že znan. Po tem, ko so iz Zagreba potrdili, da na glasbeni festival InMusic prihajajo resnične rock ikone in eden najbolj vplivnih bandov našega časa, The Cure, smo dobili še drugega glavnega nastopajočega. Vračajo se britanski Foals!

Skupina iz Oxforda, ki je prejšnja leta “strašila” z zgodbicami o njihovem koncu kariere, je naznanila tudi, da bodo izdali nov album, ki mu bo sledila svetovna turneja. Potrdili so novice, da delajo na novi glasbi in albumu, ki bo izdan nekje v letu 2019. Združili so se s ‘Transgressive Publishing’ in ‘Warner/Chappell Music’, peti album pa bo končan v naslednjih mesecih in bo prvi izid od ‘What Went Down’ leta 2015. Bo tudi prvi brez basista Walterja Gerversa, ki je zapustil skupino. Yannis Philippakis se s člani znane skupine vrača na prizorišče zločina, saj so v Zagrebu že nastopali leta 2014.