Znan je celoten program Festivala Sea Star!

Znan je celoten program Festivala Sea Star! 19. in 20. maja bodo v Umagu nastopili svetovni in regionalni zvezdniki. Med njimi tudi The Prodigy, Robin Schulz, Senidah, Joker out, Masayah in mnogi drugi. Na voljo le še ena tretjina vstopnic.

Program jubilejne, pete edicije Sea Star Festivala je zaokrožen. Po globalnih megazvezdnikih, skupini The Prodigy, multiplatinastem hitmakerju Robinu Schulzu, ter številnh mednarodnih in regionalnih zvezdah, med katerimi so Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester in mnogi drugi, je tukaj še zadnji val nastopajočih.

Sestavljajo ga EDM duo Vanillaz, ki skrbi, da so noči v celo preplesane, skoraj že veterana slovenske elektronske scene Tim Urbanya in Alessio, DJ-ja Burkakke in Strax, lokalna trap ekipa At The Spot in RNB Confusion Sound System, ki ga predstavljata Zembo Latifa in DJ Turk. Uradno drugi najbolj obiskan hrvaški glasbeni festival bo letos potekal 19. in 20. maja v laguni Stella Maris, v Umagu. Vstopnice za nepozabni spektakel hitro kopnijo, razprodani sta namreč že dve tretjini kapacitet.

Razkritje celotnega programa | Festival Sea Star 2023:

Hrvaško-slovenski duo Vanillaz je eden najprepoznavnejših akterjev regionalne EDM scene. V svoji karieri sta si oder delila z največjimi imeni elektronske scene, kot so David Guetta, Martin Garrix in Tiesto, lokalno publiko pa sta navdušila s številnimi nastopi v regiji, med drugim tudi z nastopom na Sea Star Festivalu. Veterana slovenske elektronske scene Tim Urbanya in Alessio bosta v Umag pripeljala poseben back 2 back set, prav tako kot najbolj znana predstavnika črnogorske scene – Burkakke in Strax. Na letošnjem festivalu pa se bo predstavila tudi lokalna trap skupina At The Spot, ki bo v soboto nastopila v Nautilus Areni. Dolgoletni promotorji hip hop in trap kulture, zagrebški RNB Confusion, v tej sezoni praznujejo 20 let delovanja, v Umagu pa jih bosta zastopala Zembo Latifa in DJ Turk.

Peta edicija Sea Star Festivala, s katero se bo začela festivalska in poletna sezona, 19. in 20. maja v laguno Stella Maris Resort Plava Laguna v Umagu prinaša izredno močno dogajanje, ki se bo odvijalo kar na štirih odrih: Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves in Silent Octopus.

PETEK, 19. MAJ

Vodilno ime petkovega programa bo eden največjih svetovnih hitmejkerjev Robin Schulz, navduševali pa nas bodo tudi magični Mahmut Orhan, trap junaka Senidah in Hiljson Mandela, odlični b2b seti Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe in Urbanya & Alessio, domače shagadelic rock zvezde Joker Out, Nika Turković, Dzipsii in Vanillaz ter ekipa Electric Waves pod vodstvom Ilije Rudmana.

SOBOTA, 20. MAJ

V soboto bodo na Tesla Main Stage-u pristali velikani The Prodigy, techno superzvezdnica Indira Paganotto, regionalni trap talenti Krankšvester, Grša, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaki, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot in RNB Confusion Sound System, ter zasedba Electric Waves, z Ian F in Marcelom na čelu.

Letošnja jubilejna izdaja festivala Sea Star bo realizirana ob podpori Hrvaške turistične skupnosti, Istrske županije, mesta Umag, Turistične skupnosti mesta Umag, Turistične skupnosti Istrske županije in Plave lagune. Več informacij in omejena količina vstopnic pa so na voljo na supratravel.si!