Žan Serčič prireja valentinov koncert s prijatelji

Žan Serčič

Žan Serčič na dan zaljubljencev, 14. 2. 2021, prireja spletni valentinov koncert z gosti.

Žan bo s prijatelji glasbeniki, s katerimi je v svoji uspešni karieri že sodeloval –  Anabel, Gaja Prestor, Bepop Ladies, Dagi, Žiga Jan, Karra, Onelike, Ari, Ana in Jernej – nastopil v čudovitem ambientu gradu Štatenberg.

Obeta se intimen koncert, na katerem ne bo manjkalo odlične romantične glasbe – in to kar v udobju vaše dnevne sobe. Dogodek, namenjen tako mladim ljubiteljem glasbe, kakor mladim po srcu, bo zagotovo zadovoljil prav vsakogar in ga ne gre zamuditi!

Žan Serčič - Valentinov koncert z gostiMladi glasbenik, producent in tekstopisec Žan Serčič bo s prijatelji nastopil v edinstvenem ambientu gradu Štatenberg. K sodelovanju je povabil glasbenike, s katerimi sodeluje že vrsto let. Med njimi se bodo predstavili Anabel, ki je postala slovenski javnosti poznana s pesmijo Ob kavi; Gaja Prestor, med njene najbolj znane skladbe sodijo Ona, Decembra, Najino nebo, Le tebe rabim in Verjamem vase; Anže Langus Petrovič – Dagi, vsestranski glasbenik, bas kitarist, aranžer, producent in tekstopisec, ki je pričel svojo samostojno kariero; Žiga Jan, znan po prvencu Poln strahu; Karra, ki je v jeseni izdala hit Daleč od oči; vsem dobro znana dekleta iz skupine BEPOP, ki so pričela samostojno kariero pod imenom Bepop Ladies; zasedba Onelike, katere član je Franko Bajc, in drugi.

Štajerski glasbenik, ki je letos izdal svoj drugi studijski album Iz moje sobe, je v svoji uspešni karieri nanizal številne uspešnice – med odmevnejšimi sta zagotovo Snežinki in Letim – poleg zgoraj navedenih pa je sodeloval tudi z drugimi velikimi imeni slovenske glasbene scene, kot so Jan Plestenjak, Emkej, Jani Hace (Siddharta), Denis Horvat (Hamo & Tribute 2 Love), Eva Boto idr.

Po zatišju koncertov so se Žan in njegovi gosti odločili za vas pripraviti nekaj posebnega, romantičnega in edinstvenega.

Želite doživeti enega bolj romantičnih koncertov v letošnjem letu? Ne zamudite valentinovega koncerta z Žanom Serčičem in gosti ter preživite dan zaljubljencev ob odlični glasbi z vašo najbližjo osebo. Vstopnice so že na voljo na spletni strani valentinovkoncert.si.