Žan Serčič postavil nov nivo za spletne koncerte

Žan Serčič

Žan Serčič in njegovi gostje so za valentinovo pokazali, kako izgleda, če nekaj delaš s srcem in dušo.

V trenutku, ko je 14. februarja ura odbila 20.00, so številni gledalci lahko pričeli uživati v romantičnem koncertu na valentinov večer. Scena spletnega koncerta, postavljena na Grad Štatenberg, je bila naravnost osupljiva. Skoraj dve polni uri so eden za drugim v dvorano prihajali glasbeniki, s katerimi je Žan v svoji do sedaj kratki, vendar neverjetno uspešni karieri že sodeloval.

Žan je dejal: “Zelo sem vesel, da sem lahko v duhu valentinovega poklical svoje prijatelje in smo skupaj izvedli ta koncert”. Prijatelji, ki so sodelovali na koncertu, so bili: Anabel, Gaja Prestor, Bepop ladies, Dagi, Žiga Jan, Karra, OneLike, Ari, Ana in Jernej.

Žan SerčičDve uri trajajoči dogodek so “obiskovalci” gledali z odprtimi ustmi. Žan je postregel z vsemi najbolj znanimi avtorskimi pesmimi kot so: Snežinki, Čudeži, Zlomljena, Najina zgodba, Tebe ne dam, Lana in Letim. Gaja Prestor je ponovno presenetila v čudoviti obleki s prekrasnim glasom, Anabel je lahkotno  odpela dva še ne izdana komada, Ari in Žiga Jan pa sta bila tako kot back vokalista kot v svojih posamičnih nastopih navdušujoča. Karra je navdušila z romantično balado Daleč od oči, vsem dobro znane punce iz skupine BePop so izgledale igrivo, kot da so ponovno v svojih najstniških letih, Dagi, Monika Avsenik in kitarist Marko Hrvatin pa so s Frankom Bajcem naredili popoln zaključek valentinovega večera, ko so skupaj zaigrali zadnjo pesem večera, Snežinko.

Hvala za čarobnost, ki si jo pričal v našo družino

Koncert, ki je bil tako glasbeno kot vizualno, v čudovitem ambientu Gradu Štatenberg, skoraj popoln, so obiskovalci spremljali z veliki očmi. Nekaj odzivov na socialnih omrežjih kot so: “postavljen nov nivo spletnih koncertov”, “hvala za prelep dogodek”, “ugotovitev: koncert s kavča je top”, “hvala za čarobnost, ki si jo pričaral  v našo družino” in “vau … profesionalno, z ljubeznijo, brezhibno …  čestitke” govori o tem, kakšno vzdušje je bilo pričarano.

Po pesmi z Dagijem je Žan dejal: »Daleč od srca govori o tem, kako hitro se lahko znajdemo na spolzkih tleh in prav to se je zgodilo tudi nam, glasbenikom. Ne moremo početi tega, kar počnemo najraje – nastopati.« »Kljub razmeram upam, da smo vam pričarali romantično vzdušje pri vas doma.« je še povedal Žan pred zadnjo pesmijo – Snežinki.

Za vsakim uspešnim projektom stoji dobra in usklajena ekipa, ki se ji je Žan iskreno zahvalil: “Rad bi se zahvalil vsem, ki so sodelovali pri tem projektu. Sopek.si, Wino.si, KONRAD WINE, Grad Štatenberg, Shine Aligners, snemalna ekipa s Tonijem Konradom na čelu, lučkarji in seveda vsi glasbeniki ter prijatelji, ki ste verjeli v idejo in ste nas prišli podpret. Posebej pa se še zahvaljujem vsakemu posamezniku, ki nas je podprl z nakupom karte. Hvala vam!«

Žan Serčič prireja valentinov koncert s prijatelji

Spletni koncert kot se šika! Gnečo je nadomestilo udobje s kavča, aplavz pa iskreni nasmehi na obrazih nastopajočih. Nedeljski koncert je bil praznik sam po sebi. Gre za koncert, ki že februarja koketira z oceno spletni dogodek leta.

Ogled koncerta je sedaj na voljo tudi vsem, ki ste ga v nedeljo zamudili. Vstopnice si lahko priskrbite s klikom na spletno stran valentinovkoncert.ticketspice.com