Za božično darilo lahko podarite Tilldo

Tilldo temelji na odrskem mikrofonu pevca zasedbe Rammstein. (FOTO: Doctor Dick)
Tilldo temelji na odrskem mikrofonu pevca zasedbe Rammstein. (FOTO: Doctor Dick)

Ste še brez ideje, kaj podariti za božično darilo? Za samo 169 evrov lahko kupite Tilldo in s tem pokažete resnično skrb za svoje najbližje.

Tilldo za veliko prijetnih užitkov

Ker se je glasbena industrija letos zaradi pandemije novega koronavirusa povsem ustavila, je bilo veliko glasbenih skupin prisiljenih iskati alternativne rešitve in posledično dotok prihodkov, da bi tako preživeli. Številni glasbeniki so prodajali vstopnice za virtualne koncerte preko interneta. Večina, med katere pa seveda ne sodi pevec nemških industrial metalcev Rammstein.

Till Lindemann je od nekdaj drzen, drugačen, provokativen in inovativen. V prodaji je namreč Tilldo, mikrofonski vibrator ‘za vaginalno dokončanje in analno korespondenco’. Gre za novo blagovno znamko, ki jo je dal v prodajo pevec zasedbe Rammstein.

V sodelovanju z WaldMichlsHoldi Tilldo temelji na odrskem mikrofonu pevca zasedbe Rammstein. Na spletni strani pa je Tilldo opisan: izven tega sveta – narejen za vas. Izdelek pa je na voljo na spletni strani Doctor Dick po ceni 169 evrov.

Poleg tega zadnjega poslovnega podviga pa Lindemann trenutno sodeluje pri ustvarjanju novega albuma zasedbe Rammstein, ki bo predvidoma izšel prihodnje leto.