Z drugim singlom KOIKOI plujemo na Misisipi!

KOIKOI (Foto Katarina_Marković)

Nova beograjska indie-rock atrakcija KOIKOI zapeljujoče vabi na plovbo na ‘Misisipi’, himnični drugi single in videospot s prihajajočega debitantskega albuma ‘Pozivi u stranu’, ki izide 4. junija 2021 na Moonlee Records.

V komadu ‘Misisipi’ se prepletajo hipnotična psihadeličnost, rockerska eksplozivnost, večglasna himničnost, ritmična poskočnost in vseobča napetost, kar nudi odlično osnovo za akcijski videospot na ‘domačem Misisipiju’, ki ga je režiral Raško Miljković. Raško, ki je širši javnosti poznan zlati po celovečernem filmu ‘Zlogonje’ (The Witch Hunters) s katerim je osvojil številne mednarodne filmske nagrade, je sodelovanje s KOIKOI opisal takole: “Veliko je zadovoljstvo, ko ustvarjaš videospot za komad, ki ti je resnično všeč. Še večje zadovoljstvo je, ko videospot ustvarjaš z ekipo vrhunskih filmskih avtorjev. Največje zadovoljstvo pa je, ko se tekom snemanja počutiš kot da si se ponovno vrnil v brezskrbne in drzne študentske dni, na neko zelo zabavno ekskurzijo. In na koncu videospot izpade celo boljše kot si si zamislil, četudi so že v štartu bili standardi zelo visoko postavljeni. Ogromna hvala ekipi in bendu na pozitivni energiji, mukotrpnem delu in veri v norčavo idejo.”

KOIKOI so s prvima dvema singloma ‘Ogledalo je zrcalo’ in ‘Misisipi’ lestvico postavili zelo visoko, zato še z večjo nestrpnostjo čakamo njihov dolgometražni prvenec z 10 novimi komadi. In nič več ne bo tako kot je bilo…

KOIKOI povezave:
Bandcamp: https://koikoi.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/koikoiband
Instagram: https://www.instagram.com/koikoi_band