Yani Pearl & Martin Martis izdala prvi radijski singel

Yani Pearl & Martin Martis (foto PROMO)

‘Take it Easy’ je prvi uradni singel, ki sta ga Yani Pearl & Martin Martis izdala za radie.

Ne glede na to, kje smo, vedno bomo peli skupaj. Vsaka nota predstavlja svojo barvo in vsaka pesem je del njune zgodbe. Skladba je nežen nasmeh na nedeljsko jutro, namenjen novim poslušalcem in mnogim, ki ju že dolgo spremljajo preko njune spletne strani. “Feel-good” pesem pa oblikuje naravno rustično vzdušje.

Po dolgem pričakovanju se nam Avstralskoslovenski band pridružuje na radijskih valovih, da z nami deli svoj naraven talent za ustvarjanje glasbe za dušo. Vabi nas, da prisluhnemo, uživamo in ne pozabimo, da je življenje včasih lepše, če se manj sekiramo.


Avstralska kantavtorica Yani Pearl in Martin Martis, slovenski multiinštrumentalist, producent in samostojni glasbe lik, sta se spoznala v srednji Ameriki. Med njima so preskočile glasbene iskrice. Yanin emotiven glas in besedila se združujeta z Martinovo produkcijo in unikatnim pečatom glasbenosti v akustično kitaristični folk-pop glasbeni skupini. Udobno in razburljivo, antično in futuristično v enem. Njuna glasba te posrka vase. Je kot zimzelena novost in kot globok vdih, ki prinaša blagodejno sprostitev. Nase sta opozorila s številnimi očarljivimi in odmevajočimi koncerti na slovenskih in italijanskih odrih v preteklih štirih letih. S koncerti, ki so vir navdušenja pri poslušalcih, sta postala stalnica koncertnih odrov. Take it Easy je njun prvi uradni singel za radie. Z iskreno izraznostjo izžarevata ljubezen, korajžo in nežnost. Kdorkoli si že, lahko začutiš, da Yani Pearl & Martin Martis, kot sama pravita, igrata glasbo za dušo


Uradna spletna stran: www.yanipearlandmartinmartis.com
Bandcamp platforma: www.yanipearlandmartinmartis.bandcamp.com
YouTube ‘Take it Easy’ video: www.youtube.com/watch?v=591v8UP_DfE
YouTube kanal: www.youtube.com/channel/UCCaI4Bdf3hl0CDXKMPHqvuw