XSKULL8: Zadnji singel z novega albuma in hkrati edina balada

Skupina XSKULL8. (FOTO: Maša Kores)
Skupina XSKULL8. (FOTO: Maša Kores)

Tik pred izidom novega albuma ‘From Sin To SinnersXSKULL8 predstavljajo zadnji singel ‘Leaves Are Falling‘. Vsem oboževalcem fantje sporočajo, da so prednaročila albuma že na xskull8.com, ob tem pa vas čaka podpisan izvod.

Pri snemanju videa jim je nekoliko zagodla karantena

Junija bo izšel prvi album osveženega in ‘ojačanega’ XSKULL8 z naslovom ‘From Sin To Sinners‘. Zadnji singel, ‘Leaves Are Falling‘, je edina balada na omenjeni plati. Za glasbo je poskrbel kitarist Johnny, za besedilo pa frontman Rokk, ki pravi, da pesem govori o življenju in tegobah. ‘Povej mi svoje težave, lažje ti bo po tem. Deli svoje demone z mano, nisi sam. Na koncu, v ‘jeseni življenja’, pa se spet srečava in gledava nazaj na vse kar sva doživela in preživela’, tematiko opisuje Rokk, ki s tem simbolizira pomen pogovora in opore v težkih časih. Na pesem je izredno ponosen, saj, kot pravi, ‘se mi zdi, da ima res pravo globino, a je kljub temu še vedno toliko splošna, da se lahko marsikdo najde v njej.’

Za pesem so posneli tudi videospot, pri snemanju katerega jim je sicer nekoliko zagodel jesenski lockdown. ‘Zaradi tega nismo mogli ujeti jesenskega vzdušja in smo ga nadoknadili zgodaj spomladi, preden je vse začelo cveteti. Smo pa glede na to, da je eden od akterjev skoraj popolnoma nag, morali loviti tudi pravo vreme. Kljub vsem izzivom, je spot uspel super,’ še pravijo fantje.

Prednaročila novega albuma ‘From Sin To Sinners‘ so že možna na xskull8.com, vsak prednaročen izvod pa bo tudi podpisan.