Wild Freedom predstavljajo single Meteor

Wild Freedom predstavljajo single Meteor

Meteor” je nov eksploziven single španskih rockerjev Wild Freedom in se bo nahajal na njihovem prihajajočem albumu “Polarize“.

Album “Polarize” bo izšel 22. oktobra 2021 pri založbi Wormholedeath. Za skladbo “Meteor” so Wild Freedom izdali tudi besedilni videspot.

Single “Meteor” je v digitalnih verzijah na voljo na tej povezavi, v obliki MP3 pa ga lahko dobite tukaj.

Wild Freedom je hard rock skupina ustanovljena v Barceloni leta 2010 v postavi Ian Wilde (vokal), Adryen Rock (kitara) in Chris Charrest (bobni). Po letih nastopanja in menjavi članov v skupini, so se s prihodom Davea Starblitza (bas) in Jimmy Q (kitara) končno ustalili in ustvarili svoj zvok. Wild Freedom so bili pripravljeni na izdajo svojega prvega albuma “Set the Night on Fire”, ki je izšel marca 2017 pri založbi The Fish Factory. To je skupini omogočilo, da svojo glasbo in sporočilo predstavijo celemu svetu.

Leta 2019 so Wild Freedom izdali tri nove single “We Rule The Night”, “Keep The Fire” in “Trapped In Paradise”, ki so bili pri publiki dobro sprejeti. Proti koncu leta 2019 in v začetku leta 2020 je skupina začela z delom na svoje drugem studijskem albumu. V maju 2020 so album tudi posneli, izzid albuma pa je bil zaradi svetovne pandemije prestavljen. “Polarize” bo tako izšel 22. oktobra 2021 pri založbi Wormholedeath.