Alya skozi poletje z zaljubljeno Ti z mano znaš

Alya skozi poletje z zaljubljeno Ti z mano znaš
Alya - foto: osebni arhiv

Alya nam je po uspešni, že ponarodeli skladbi, “Spet zaljubljena”, ki se je močno usidrala v srca Slovenk in Slovencev, na začetku poletja podarila še eno skladbo, “Ti z mano znaš”.

Najlepši dokaz, da je tudi letošnja skladba “Ti z mano znaš” našla prostor v naših srcih, so vabila na poroke, ki jih je Alya prejela v tem poletju – pesem je postala del številnih obredov, kjer so si zaljubljenci obljubili večno zvestobo. Alyi to zaupanje mladoporočencev veliko pomeni, saj je to zanjo velik dokaz, da njena glasba in ljubezen dobesedno gresta z roko v roki. Za vse odzive, vabila in sporočila je iskreno hvaležna.

Aly – foto: osebni arhiv

Pesem je postala uspešnica tudi na radijskih postajah, poslušalci so jo vzeli za svojo, tudi tokrat je pevka na zasebna sporočila dobila veliko odzivov ter posnetkov oboževalcev, ki pojejo poletno uspešnico.

Alya ob izidu skladbe Ti z mano znaš: “Pesem je nežna in romantična, govori predvsem o hvaležnosti in predanosti v odnosu do partnerja…

Kako lepo je imeti ob sebi nekoga, ki te res pozna, bere tvoje misli, občutke in mu zaupaš, nekoga ki te pomiri že s samo prisotnostjo ali dotikom… in takoj veš, da bo vse še dobro, njegov objem je tvoje zavetje.”

Priljubljena pevka je sicer poletje preživela v Dalmaciji, ki je njen drugi dom, z utrinki iz sproščenega dopusta pa je redno obveščala in razveseljevala svoje sledilce na Instagramu in Facebooku – upravičila pa je tudi ‘sloves’, da preprosto ne more brez občinstva, zato je v Slovenijo redno hodila na nastope in koncerte ter tudi obrede na porokah.