Whitesnake z novo skladbo ‘Trouble Is Your Middle Name’

Skupina Whitesnake
Skupina Whitesnake

Whitesnake so te dni izdali novo skladbo ‘Trouble Is Your Middle Name‘, ki bo tudi na njihovem prihajajočem albumu z naslovom ‘Flesh & Blood‘. Plošček bo izšel 10. maja pod okriljem glasbene založbe Frontiers Music srl.

David Coverdale obožuje svoje delo

Whitesnake pa se trenutno intenzivno pripravljajo na turnejo, na kateri bodo pridno skrbeli za promocijo prihajajočega albuma ‘Flesh & Blood’. S turnejo bodo začeli naslednji mesec.

David Coverdale
David Coverdale

Frontman David Coverdale pa je ob tem dejal: ‘Resnično smo navdušeni in se že veselimo igranja po vsem svetu v letošnjem letu, kar bo nadaljevanje naše 40. obletnice obstoja. Zelo sem počaščen in hvaležen, da sem obiskal ta neverjetni svet, ki si ga delimo že več kot 40 let, da smo lahko praznovali in uživali v nepozabnih trenutkih z milijoni ljudi – z vsem, ki ste si mi pridružili na tem čudovitem potovanju. Resnično mi je všeč deljena izkušnja in obožujem svoje delo in ga vedno bom. Več kot štiri dekade plazilske zabave! Hvala vam!’

Coverdalu družbo v skupini Whitesnake delata še kitarista Joel Hoekstra in Reb Beach, basist Michael Devin, bobnar Tommy Aldridge in klaviaturist Michele Luppi.

3. julija pa se bodo Whitesnake ustavili tudi pri naših južnih sosedih v Zagrebu, koncert bodo imeli na ŠRC Šalata. Aranžma na koncert lahko kupite TUKAJ.

Naslovnica albuma 'Flesh & Blood'.
Naslovnica albuma ‘Flesh & Blood’.

Seznam skladb na albumu ‘Flesh & Blood’:
1. Good To See You Again
2. Gonna Be Alright
3. Shut Up & Kiss Me
4. Hey You (You Make Me Rock)
5. Always & Forever
6. When I Think Of You (Color Me Blue)
7. Trouble Is Your Middle Name
8. Flesh & Blood
9. Well I Never
10. Heart Of Stone
11. Get Up
12. After All
13. Sands Of Time